[8.4.19] Πρώτες δοκιμαστικές XTRV & ARΩMA Android 8 ROM από Global Source
-
-
-
Ο/H tasos17 έγραψε:
το δοκιμασα πριν λιγο και επιασε τι σου ειναι η εμπειρια και η γνωση.... μπραβο και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που με βοηθατε παιδια που σας τα επρηξα
βαζω την ορεο xtrv κολαει στο 100% και μετα κανει reboot to twrp.
συνεχιζω τα βηματα του οδηγου με FORMAT DATA reboot system και αμεσως recovery για να ξαναβαλω την ορεο και τελειωσα;;; επισης καποιος να μου πει ποσο πρεπει να εχω μετα σαν αποθηκευτικο χωρο ελευθερο στο mi5 32gb
@MIUI_ART
κανενας;; κυριως αυτο που κολαει και κανει επανεκιννηση το twrp το επαθε αλλο gemini???? να συνεχισω την εγκατασταση;;; -
Στο βήμα 5, εκεί που λέτε να βάλουμε χύμα τη Ρομ και να την κάνουμε φλας, την κάνουμε κατευθείαν χωρίς wipes; Η κλασσικά να προηγηθεί και ένα fr;
-
Καλημέρα και από εμένα,
Εγκατάσταση σε mi6 6/128 ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες, έβαλα την aroma και όλα πήγαν καλά. Δεν έκανα restore από mi cloud αλλά κατέβασα ξανά όλες τις εφαρμογές για να κάνω όσο το δυνατόν clean το νέο installation. Πολύ περισσότερη δουλειά και χρόνος αλλά πιστεύω ότι άξιζε τον κόπο. Όλα μα όλα παίζουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Backup τις φωτογραφίες και τα documents που χρειαζόμουν τα πήρα σε εξωτερικό USB stick. Την ROM την έκανα εγκατάσταση και τις δύο φορές από το USB stick/OTG.
Να κεράσω μερικές στα παιδιά του forum:
-
@tasos17
Βάλε τη Ρομ στην sd και φλασαρε , μετά το τέλος της εγκατάστασης κάνε format data και μετά reboot / system ..
Αφού κάνει boot η συσκευή και περάσεις το αρχικό setup , ξαναμπες σε twrp και φλασαρε πάλι τη Ρομ ..
@apostolisni
Δε γράφει πουθενά να κάνεις τα κλασικά , γράφει βάζουμε τη Ρομ και φλασαρουμε πάνω από αυτή που φοράμε .. -
Ο/H gkalen έγραψε:
@tasos17
Βάλε τη Ρομ στην sd και φλασαρε , μετά το τέλος της εγκατάστασης κάνε format data και μετά reboot / system ..
Αφού κάνει boot η συσκευή και περάσεις το αρχικό setup , ξαναμπες σε twrp και φλασαρε πάλι τη Ρομ ..
@apostolisni
Δε γράφει πουθενά να κάνεις τα κλασικά , γράφει βάζουμε τη Ρομ και φλασαρουμε πάνω από αυτή που φοράμε ..
ολα καλα;;; τι να τσεκαρω να δω εαν περαστηκε καλα;;
εδιτ αρχικη μνημη εσωτερικη
εφαρμογες 0,9γβ
εικονες 135κβ
ηχοι 0
προσωρινη μνημη 60μβ
αλλα αρχεια 2,21γβ
χωρος αποθηκευσης συστηματος 5,7γβ!!!!!!
το πρωτο και τα 2 τελευταια ειναι λογικα;;;
εχω μι5 32γβ -
Ο/H tasos17 έγραψε:
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H tasos17 έγραψε:
-
Μια χαρά είσαι ...
Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος σου είναι 32GB και έχεις ελεύθερα τα 22GB.
O χώρος συστήματος που κοιτάς είναι ο χώρος που δεσμεύει η MIUI ως λειτουργικό σύστημα. -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0