[8.4.19] Πρώτες δοκιμαστικές XTRV & ARΩMA Android 8 ROM από Global Source
-
-
-
ευχαριστώ
-
Τελικά αυτό με το κόλλημα στο 100% στην εγκατάσταση της ρομ και μετα επανεκκίνηση του twrp αυτόματα το έπαθε άλλο mi5 gemini?
Επίσης να ποντάρω ένα μπαγκ έβαλα την ρομ όπως περιέγραψα νωρίτερα και έκανα και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων η οποία με πέταξε σε επανεκκίνηση στο twrp κατευθείαν.... Γιατί;
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H tasos17 έγραψε:
Επίσης να ποντάρω ένα μπαγκ έβαλα την ρομ όπως περιέγραψα νωρίτερα και έκανα και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων η οποία με πέταξε σε επανεκκίνηση στο twrp κατευθείαν.... Γιατί;
To Factory Reset απλά κάνει ένα Wipe (Διαγραφή δεδομένων) και δεν κάνει Format που είναι απαραίτητο. -
Πρώτες εντυπώσεις από τη νέα άρωμα σε mi6
Το viber ξανά τα ίδια... Έρχεται μήνυμα και δεν χτυπάει
Δεν μ αρεσει εμφανισιακά η κουρτίνα όταν κατεβάζεις ο τρόπος που τα δείχνει
Δυστυχώς δεν διορθώθηκε το πρόβλημα με τη γρήγορη φόρτιση που έχει χαθεί εδώ και πολύ καιρό
Ως ταχύτητα δεν έχω δει διάφορες με την προηγούμενη απλή xtrv china που ειχα
Στα + η με διαφορα βελτιωμένη κατανάλωση μπαταρίας που είναι πολύ καλύτερα από πριν
Θα επανέλθω με ότι νεότερο διαπιστώσω -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H tasos17 έγραψε:
To Factory Reset απλά κάνει ένα Wipe (Διαγραφή δεδομένων) και δεν κάνει Format που είναι απαραίτητο.
Γιατί να με πάει στο ρικοβερι;
Εδιτ να πάω να κάνω φορμάτ δατα και να ξαβαπεραεω τις εφαρμογές;
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H prekasg έγραψε:
Πρώτες εντυπώσεις από τη νέα άρωμα σε mi6
Το viber ξανά τα ίδια... Έρχεται μήνυμα και δεν χτυπάει
Δεν μ αρεσει εμφανισιακά η κουρτίνα όταν κατεβάζεις ο τρόπος που τα δείχνει
Δυστυχώς δεν διορθώθηκε το πρόβλημα με τη γρήγορη φόρτιση που έχει χαθεί εδώ και πολύ καιρό
Ως ταχύτητα δεν έχω δει διάφορες με την προηγούμενη απλή xtrv china που ειχα
Στα + η με διαφορα βελτιωμένη κατανάλωση μπαταρίας που είναι πολύ καλύτερα από πριν
Θα επανέλθω με ότι νεότερο διαπιστώσω
Ο/H drillerkiller έγραψε:
Όλα καλά κι από μένα, πέρασα την aroma στο Mi6 μου, πολλή καλή μπαταρία το μόνο που μου τη σπάει λίγο είναι η συνδυασμένη κουρτίνα ειδοποιήσεων, ελπίζω να διορθωθεί!! ️
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
-
-
Ο/H mikand έγραψε:
Με το Mi Mix τι γίνεται ρε παιδιά; Θα βγει ROM, για όλα τα μοντέλα;
Μου φαίνεται είναι το μόνο χωρίς 8.4.19;
128GB ή 256GB ? -
6/256
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0