Υπάρχει πρόβλημα με το Touch Screen σε όσα Recovery δοκιμάσαμε που να υποστηρίζουν το Encryption του Android 8.Ο/H mikand έγραψε:
6/256
Μόλις βρεθεί λύση θα έχει και αυτό την δυνατότητα να πάρει την ROM.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΥπάρχει πρόβλημα με το Touch Screen σε όσα Recovery δοκιμάσαμε που να υποστηρίζουν το Encryption του Android 8.Ο/H mikand έγραψε:
6/256
Αυτό το έχετε δοκιμάσει; "twrp-3.2.1-raupe-blunden-15.1-vendor-fstab.img". Με όσες Oreo ROMs το έχω δοκιμάσει παίζει μια χαρά. Αν είναι μόνο αυτό το θέμα με την XTRV μπορεί να το δοκιμάσω και να σας πω εντυπώσειςΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Υπάρχει πρόβλημα με το Touch Screen σε όσα Recovery δοκιμάσαμε που να υποστηρίζουν το Encryption του Android 8.Μόλις βρεθεί λύση θα έχει και αυτό την δυνατότητα να πάρει την ROM.Ο/H mikand έγραψε:
6/256
H Google Camera της AROMA δεν δουλεύει σωστά, και θα αλλάξουμε κάμερα σε επόμενες ROM όποτε αυτές βγουν από την Xiaomi (Global Source)Ο/H Bazilepap έγραψε:
Όλα καλά με την νέα arwma βλέπω μόνο ότι λαγκαρει πάρα πολύ και κάποιες φορές δεν ανοίγει η google camera.
Οκ ευχαριστώ πολύΟ/H MIUI_ART έγραψε:
H Google Camera της AROMA δεν δουλεύει σωστά, και θα αλλάξουμε κάμερα σε επόμενες ROM όποτε αυτές βγουν από την Xiaomi (Global Source)Ο/H Bazilepap έγραψε:
Όλα καλά με την νέα arwma βλέπω μόνο ότι λαγκαρει πάρα πολύ και κάποιες φορές δεν ανοίγει η google camera.
![]()
Μπορείς να δοκιμάσεις.(θα δοκιμάσω και εγώ).Ο/H mikand έγραψε:
Αυτό το έχετε δοκιμάσει; "twrp-3.2.1-raupe-blunden-15.1-vendor-fstab.img". Με όσες Oreo ROMs το έχω δοκιμάσει παίζει μια χαρά. Αν είναι μόνο αυτό το θέμα με την XTRV μπορεί να το δοκιμάσω και να σας πω εντυπώσεις