xtrv προτίμησαΟ/H MIUI_ART έγραψε:
ARΩMA ή απλή XTRV έβαλες ?Ο/H intheend έγραψε:
Πριν λίγο περάστηκε σύμφωνα με τις οδηγίες χωρίς κανένα θέμα σε sagit και τώρα είμαι στο στήσιμο. Εντυπώσεις σύντομα. Ωραία δουλειά παιδιά!!
[8.4.19] Πρώτες δοκιμαστικές XTRV & ARΩMA Android 8 ROM από Global Source
-
-
Καλημέρα. Γυρνώντας το region σε Ινδία για να κατεβάσω θέματα μου έβγαλε το παρακάτω. Το ίδιο μου κάνει και σε κάποιες γραμματοσειρές που έχω κατεβάσει από το φόρουμ της miui.
Να σημειωθεί ότι ότι έχει κατέβει στην συσκευή μου αλλά βγάζει το error οταν παταω εφαρμογή.
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δοκίμασε άλλο Region όπως Αλβανία - Τουρκία για παράδειγμα να δούμε αν κάνει το ίδιο.
-
-
Ρίξε μία ματιά με τις συμβατές κάμερες για την συσκευή σου εδώ => HDR+ google κάμερες και xiaomi κινητά
-
-
Ο/H thanostonia έγραψε:
Επειδή δεν το έχω και πολύ, ποια από τις 4 θα μου πρότεινες να βάλω @MIUI_ART?
Μπορείς όμως να ρωτήσεις εδώ => Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών -
-
Ναι θα χρειαστεί ROOT ώστε να ενεργοποιήσεις το API2 για να δουλέψει η κάμερα καθώς δεν είναι ενεργοποιημένο By-Default στην ROM.
Όσο για την εγκατάσταση την βάζεις απλά στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σου την βρίσκεις με τον file-explorer, πατάς πάνω της για να γίνει εγκατάσταση.
Δεν είναι Zip για να το κάνεις Flash από το Recovery αλλά apk (εφαρμογή).
Περισσότερα ρώτησε στο νήμα που σου έδειξα, καθώς εδώ είμαστε εκτός θέματος. -
-
Με το Super User μπορεί να έχεις προβλήματα με τις τράπεζες.
Το Magisk από την άλλη επειδή μπορεί να γίνει Hide, δεν θα έχεις πρόβλημα με τις εφαρμογές τραπεζών αλλά σε μερικές συσκευές δημιουργεί προβλήματα.
Το κατεβάζεις από εδώ => Magisk-v16.3.zip και δοκιμάζεις.
Φυσικά το κάνεις FLash από το TWRP Recovery.
Αν για οποιοδήποτε λόγο σου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στην συσκευή, τότε απλά κάνε Flash πάλι την ROM από το Recovery χωρίς να κάνεις κάποιο Format Data ή Factory Reset. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δοκίμασε άλλο Region όπως Αλβανία - Τουρκία για παράδειγμα να δούμε αν κάνει το ίδιο.
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0