Καλησπέρα παιδια τα προσπαθησα όλα εψαξα και μονος μου να περασω οφιλιαλ κινεζια και βρηκα μια που περασε εως 8 % αλλα για καποιο λογω με πεταξε εξω.Αυτό που καταλαβα είναι ότι τα καλωδια που χρησιμοποιω δεν είναι καταλληλα για flash ρομ.Παντως εμαθα παρα πολλα πραγματα από εσας και ποιο πολύ από τον φιλο μας derveni.Εγω από ερευνα καταλαβα ότι θελει τα καταλληλα USB για flash αν κανω λαθος να μου πειτε.
mi5x δεν ανοιγει καθολου μετα απο εγκαταστασης ρομ
-
-
-
Και ΠΡΟΣΟΧΉ...
USB 2 όχι USB 3 θύρα
-
Δεν αποκλείεται να φταίει και ο υπολογιστής...με τι windows είναι ?
-
Windows 7 ultimate 64 παιδια τα καταφερα περασε η ρομ περιμενα 10 λεπτα αλλα το κινητο παλι δεν αναψε.Τωρα το πηγα σε ένα στην ομονοια να το δει,αν μου πει και αυτος ότι δεν..τοτε θα σας το φερω να το δειτε και εσεις.
-
Αν έχει bootloader από oxygen η μόνη λύση για να δουλέψει είναι να περαστεί αυτός.
μου έχει τύχει τέτοια περιπτωση και μετά το flash ήταν πάλι σε 900Ε.
Aν είναι και σε σένα κάτι τέτοιο μάλλον πρεπει να κάνεις το κάτι παραπάνω. -
-
-
Αν έχεις oxygen bootloader έφυγε πίσω όπως είναι...
Δεν υπάρχει κάτι να κάνεις, εκτός αν θέλεις να είσαι με ένα (μισόχαλασμένο) τηλέφωνο που δεν μπορείς να το αναβαθμίσεις εύκολα. -
Το Link που παρέθεσες αναφέρεται σε oxygen twrp δηλαδή custom recovery. Όχι στον Bootloader. Τον bootloader μπορείς να τον ελέγξεις μόνο μέσω fastboot αλλά εσύ δεν έχεις πρόσβαση οπότε δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις τι Bootloader έχει. Εκτός εάν είχες κάνει έλεγχο του bootloader πριν μπρικαρει το κινητό και το θυμάσαι καλά.
-
Ας ανοιξει και ας μην αναβαθμιστεί να μεινει με miui 9 δεν πειραζει.
-
Περίμενε να το δει ο @geoanto555 που του έχει τύχει...
Μέχρι τότε δες κι αυτό ---> [APPROVED] Xiaomi Mi 5X (Oxygen) 900E mode semi-unbrick guide - Xiaomi Mi 5X - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0