Βρίσκομαι στο εξωτερικό και έχω παρόμοιο πρόβλημα. Ξαφνικά μου βγήκε ένα μήνυμα σφάλματος στην οθόνη και είχα επιλογές είτε για αναφορά είτε για ακυρωση. Έκανα ακύρωση και επιτόπου restart. Από τότε όταν κάνω επανεκκίνηση, φτάνει στην πρώτη οθόνη για το πολύ δύο δευτερόλεπτα και μετά μαυρίζει (πιθανότατα ή φωτεινότητα τίθεται σε 0%). Δεν προλαβαινω να κανω κάτι σε αυτά τα δύο δευτερόλεπτα. Δοκίμασα με power+ volume up, επιλέγω reboot (και όχι wipe data διότι δε θέλω να χάσω δεδομένα) αλλά πάλι τα ιδια. Δυστυχώς δεν έχω λάπτοπ εδώ που είμαι αλλά πολύ φοβάμαι ότι και να το συνδεσω σε λάπτοπ δε θα το δει αφού δε θα μπορώ να μπω στο κινητό και να επιστρέψω μεταφορά δεδομένων και όχι απλώς usb charging. Έχω εντελώς εργοστασιακή rom και δεν προλαβα να κανω αναβάθμιση σε 9.5.8.0 (είμαι μία πριν δηλαδή).
Τι προτείνετε? Πιστεύετε ότι πάνε τα δεδομένα μου?
Δυστυχως οχι, δεν ειχα ενεργοποιημένο κάτι με cloud. Μου κανει εντύπωση,καινούργιο σχετικά κινητό με επίσημη ROM και κρασαρει? Εγγύηση ισχύεια άραγε? (Bangood). Να περάσω καπως την τελευταία μέσω υπολογιστή δε γίνεται ή την ιδια από πάνω?