Ευχαριστούμε για τον οδηγό.
Mi PC Suite Beta για Android 6.0 και πάνω
-
-
Πολλά μπράβο για την ωραία δουλειά σου!
-
μπράβο ρε παιδιά αυτό που ήθελα εδώ και καιρό να μπορώ να κάνω αντίγραφα ασφαλείας στον υπολογιστή μου πλέον έγινε πραγματικότητα τι άλλο ποια να ζητήσουμε είστε οι καλύτεροι με διαφορά συνεχίστε έτσι.Στάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου
-
Προσοχή όχι flash ακόμη είναι σε πειραματικό επίπεδο beta θα έχετε brick, μόνο back up εκεί έχετε ασφάλεια 100% μην το φοβάστε
-
Ο/H thiras έγραψε:
σε mac βγαίνει???
-
-
Δοκίμασε για backup και ενημέρωσε, όχι flash όμως πρόσεχε.
-
Θετική απάντηση
Ο/H derveni έγραψε:
Δοκίμασε για backup και ενημέρωσε, όχι flash όμως πρόσεχε.
Στάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μουΑυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην derveni ()
Αιτία: Επιτυχές backup σύμφωνα με τον οδηγό -
@miltosdelis Μπράβο το έχω δοκιμάσει σε kenzo είναι o.k. Να γνωρίζετε ότι όταν κάνουμε τους οδηγούς τους δοκιμάζουμε πρώτα εμείς και μετά τους δίνουμε στα μέλη, μπράβο σου πάντως για το backup, πιστεύω να έβαλες και την μετάφραση έτσι.
-
Κατεβαίνει η 1803 των Windows 10 και μου έχει ρουφήξει όλο το Internet. Προσπαθ'ω να το κατεβάσω
-
@derveni Ναι αν και δεν ξέρω αν έχει κάποιο bug σε μένα αλλά όταν έπαιρνα backup είχε κινεζικούς χαρακτήρες στο κάτω μενού τις επιλογής εφαρμογών για backup το όλο όμως μενού της εφαρμογής είναι κανονικά στα αγγλικά έκανα όλα τα βήματα του οδηγού με την σειρά εννοείταιΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0