Βρε παιδια στο mido πως ελέγχουμε το ακουστικό; εχω παρατηρήσει στις δύο τελευταίες ρομ ενώ είναι τέρμα η φωνή του ακουστικού ειναι πολυ σιγα ενω τον ακουγα τον αλλον πολυ δυνατά ενω τωρα πρέπει να κολησω τέρμα στο αυτι το κινητο και πάλι δεν ακούω καλά
[XTRV-8.4.26 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 29/4 17:17)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H manospan έγραψε:
Καλημέρα παρέα και καλό μήνα.O file host δουλευει ή εχει πρόβλημα???Απ' το κινητό δεν με βάζει καθόλου απ' το pc κατέβαζει το μισό και με πετάει έξω.Μήπως φταίω εγώ????
-
-
Ευχαριστώ το εκανα μπορει να έφταιγε που ειχα απενερφοποιημενα και στο dolby atmos την φωνή ηταν στο off εκει που δυναμώνει
-
-
Γειά και από μένα. Περαστηκε στο mido πριν μια ώρα με wipe μόνο τα chace, όλα καλά, αλλά...
1) που είναι το remote? οεο
2) ενώ επέλεξα να μη εγκατασταθουν browser mail mi drop συλλογή αυτά με έγραψαν και εγκατασταθηκαν.
3) σε 15 λεπτα η μπαταρία από 48% πήγε 37% με ανοιχτό fb messenger και το forum. Θα έχει και συνέχεια... -
Ο/H Frix έγραψε:
Καλησπέρα, να κάνω μία ερώτηση τώρα γιατί με την δουλειά έχω μείνει ολίγον πίσω. Έχω την 8.3.15 Aroma, βάζω κανονικά αυτή την ROM με Caches clear μόνο ή θέλει factory ?
-
Ο/H Frix έγραψε:
Καλησπέρα, να κάνω μία ερώτηση τώρα γιατί με την δουλειά έχω μείνει ολίγον πίσω. Έχω την 8.3.15 Aroma, βάζω κανονικά αυτή την ROM με Caches clear μόνο ή θέλει factory ?
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H manospan έγραψε:
Καλημέρα παρέα και καλό μήνα.O file host δουλευει ή εχει πρόβλημα???Απ' το κινητό δεν με βάζει καθόλου απ' το pc κατέβαζει το μισό και με πετάει έξω.Μήπως φταίω εγώ????
-
Κι εμένα θα με ενδιέφερε μία υπόδειξη για download manager. Ευχαριστώ.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0