Εάν πατήσεις επάνω στο όνομα και ενεργοποιήσεις την μετονομασία εμφανίζεται από κάτω εάν θέλεις να προτείνει εφαρμογές ή όχιΟ/H Gkontos10 έγραψε:
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕάν πατήσεις επάνω στο όνομα και ενεργοποιήσεις την μετονομασία εμφανίζεται από κάτω εάν θέλεις να προτείνει εφαρμογές ή όχιΟ/H Gkontos10 έγραψε:
Φίλε respect είσαι καθηγητής..Ο/H marlborohd έγραψε:
Εάν πατήσεις επάνω στο όνομα και ενεργοποιήσεις την μετονομασία εμφανίζεται από κάτω εάν θέλεις να προτείνει εφαρμογές ή όχιΟ/H Gkontos10 έγραψε:
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: NasDriver: επεξεργασία παραθέσεων. ().
Διορθώθηκαν τα Links.Ο/H cosgan1 έγραψε:
Προσπαθώ να κατεβάσω την τελευταια DEVELOPER ROM για Mi 4 cancro
( xiaomi-miui-hellas-6.0_cancro_V9_arΩma_8.4.26.zip (Fixed))
και μου βζάζει:
404 not found
Can't find it!
Επιβεβαιώνω και εγώ το ίδιο πρόβλημα μετά την τελευταία αναβάθμιση της dev σε mido.Ο/H Loxias έγραψε:
Εκανα την ενημερωση σε mido και τωρα οταν παω να κλεισω μια μια της εφαρμογες δεν το κανει και παραμενουν ενεργες στο παρασκηνιο,
Ο μονος τροπος να κλεισουν ειναι να τις κλεισω ολες μαζι με το Χ!Υπαρχει καμια ρυθμιση?
Σήμερα το απόγευμα θα έχετε νέες 8.5.3 ROM που διορθώνουν αυτά τα προβλήματα.Ο/H marabu έγραψε:
Επιβεβαιώνω και εγώ το ίδιο πρόβλημα μετά την τελευταία αναβάθμιση της dev σε mido.
Το update σε νέες 8.5.3 είναι έτοιμο από εχθές...Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Edit: και αυτό που αναφέρουν αν δεν πατήσεις το Χ δεν κλείνουν οι εφαρμογές στο παρασκήνιο.. εν αναμονή του update λοιπόν!