Αρχάριος με Redmi 5 Plus
-
-
Fingerprint sensor τον αναφέρει. Πάτα πάνω και κάνε δύο τεστ που έχει. Δες αν έγινε pass/πρασίνισε.
-
αυτα εχειΠερσινά ξινά σταφύλια , φετινό γαμάτο τσίπουρο
-
Με Fingerprint αναφερει μονο auto Fingerprint testΠερσινά ξινά σταφύλια , φετινό γαμάτο τσίπουρο
-
αν ειναι παντως το auto Fingerprint test αναφερει passΠερσινά ξινά σταφύλια , φετινό γαμάτο τσίπουρο
-
Αυτό πρέπει να είναι. Δεν το έχω το τηλέφωνο να ξέρω.
Μάλλον λοιπόν όλα οκ.
Τι να σου πω. Δοκίμασε να περάσεις δακτυλικό και να ενεργοποιήσεις την ασφάλεια αυτη. Και βλέπουμε. -
Οκ ας το αφησουμε το δαχτυλικο . Εφοσον ειναι οκ δεν ειναι επειγον τωρα . Τι αλλο πρεπει να κανω μετα ;Περσινά ξινά σταφύλια , φετινό γαμάτο τσίπουρο
-
Έχεις official global σταθερή rom πάνω και μπορείς να μείνεις όπως είσαι, μια και δεν ασχολείσαι πολύ, από ότι κατάλαβα.
Θα σε παρακαλούσα μόνο να περάσεις οδηγούς στον υπολογιστή σου
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Και να κάνεις αίτηση για άδεια ξεκλειδώματος
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] -
1) Δεν ειμαι απο εκεινους που παιζουν παιχνιδια . Περισσοτερο τηλ , αντε κανενα βαημπερ και φβ .
2) Στην εγγραφη για Mi Acc αναφερει να κανουμε εγγραφη με email αλλα εγω εκανα με τηλ . Θα υπαρχει καποιο θεμα ;
3) Οκ θα κατεβασω και Drivers
4) εκει που αναφερει ενημερωση συστηματος τελικα να την κανω ; αν οχι πότε να το ενημερωσω ;Περσινά ξινά σταφύλια , φετινό γαμάτο τσίπουρο -
Κάνε και ενημέρωση.
Αφού περάσουν τα βήματα που σου είπα θα ξεκλειδώσεις απλά με αυτόν τον οδηγό του @derveni
Ξεκλειδώστε με VPN και εγκατάσταση Google Installer
Για την εγγραφή σου με τηλ νούμερο είναι οκ, θα συμπληρώσεις και το email σου στο λογαριασμό σου αργότερα. -
sorri Μι Acc egineΠερσινά ξινά σταφύλια , φετινό γαμάτο τσίπουρο
-
Στο αυτοματοποιημένο σκριπτ εγκατάστασης οδηγών διαλέγεις Qualcomm.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0