@MIUI_ART την περασε κανονικα με αυτο που μου ειπες να κανω.Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ποιο TWRP έβαλες ?Ο/H Tasos12koufales έγραψε:
Όσοι έχετε αυτό το πρόβλημα κάνετε σε απλή XTRV ή και στην ARΩMA τα παρακάτω...
Ανοίξτε το zip της ROM.
Βρείτε το φάκελο /META-INF/com/ και διαγράψτε τον φάκελο gr.
Κλείστε το zip - βάλτε το χύμα στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σας
Κάντε το flash από το TWRP Recovery.
Είναι οκ τώρα η ARΩMA και η XTRV ?
ΥΓ. Αυτό ισχύει ΜΟΝΟ στις ROM που έχουν Android 8 (Mi-6 / Mi-5 / Mi Mix / Mi-Mix 2 / Mi Note κτλ)
[XTRV-8.5.3/10/14 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 17/05 02:27)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
Σε mido όλα καλά! Πριν λίγο έγινε απο το σύστημα η αναβάθμιση, μόνο της εφαρμογής downloads, με bug fixes. Ίσως αυτό να έχει σχέση με κάποια προβλήματα στο κατέβασμα από κάποιους. Κατά τα άλλα η δουλειά που γίνεται από τα παιδιά είναι άψογη. Οι νέες rom σε global είναι πολύ καλύτερες, γρηγορότερες με άψογη χρήση μπαταρίας. Το λέω αυτό δοκιμάζοντας dev και stable και από το Eu. Σε κάποιες αναρτήσεις είδα ότι σε μερικά παιδιά κάτι τους χαλάει στην "αίσθηση" της rom. Νομίζω ότι αυτό οφείλεται στα εικονίδια της global (εγώ πήρα τα εικονίδια της Eu, βάζοντας τα στο φάκελο miui_mod_icons του system/media/theme ) και στο ότι ενώ βάζεις 5x6 grid στην αρχική οθόνη η γραμμή κατάστασης συνεχίζει σε 4. Αυτό λύνεται προς το παρόν αν "κατεβάσουμε" το θέμα Micro Stock καί τό ρυθμίσουμε. Έτσι και η αίσθηση είναι αυτή που είχαμε συνηθίσει από Eu αλλά σε ανώτερo επίπεδο rom global από miui.gr!!!
-
-
-
-
-
-
Δοκίμασε με 7zip
-
Εσβησε κανονικα το gr αλλα παλι στην εγκατασταση της ρομ μου βγαζει error 1 στο twrp
-
Ο/H anton1z001 έγραψε:
Σε mi5, με android 8 πλέον, έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με το restore του titanium backup?? Κολλάει στο 0%, και είναι πρόβλημα που είχα συναντήσει και παλιότερα.. Απλά τώρα δεν μπορώ να το διορθώσω.. ιδέες??
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0