Ωχ Προσοχή στις οδηγίες του Developer καθώς συνήθως κάνουν πολλές φορές χρήση Moded Recovery και πειράζουν και τα Partitions της συσκευής.Ο/H stef08 έγραψε:
[XTRV-8.5.3/10/14 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 17/05 02:27)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ναι το γνωρίζω ,δεν έχει όμως κάποιες ιδιαίτερες οδηγιες ειτε για clean ειτε για dirty flash άλλωστε την δικιά μας recovery χρησιμοποιώ
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H stef08 έγραψε:
Αν υποθέσουμε οτι γνωρίζουμε τον κωδικό που ζητάει η twrp για να σε βάλει μέσα στο μενού μπορει να γίνει κανονικά φλασαρισμα η θα πρέπει να γίνει πάλι η διαδικασία του format data ;
-
Κάπου είχα διαβάσει παλιότερα ότι εάν έχεις κάποιο κλείδωμα στην συσκευή σου (pin οθονης ,κωδικό) ο αριθμός αυτός είναι και ο κωδικός που ζητάει η twrp και στην δική μου περίπτωση ισχυει
-
Ο/H stef08 έγραψε:
Κάπου είχα διαβάσει παλιότερα ότι εάν έχεις κάποιο κλείδωμα στην συσκευή σου (pin οθονης ,κωδικό) ο αριθμός αυτός είναι και ο κωδικός που ζητάει η twrp και στην δική μου περίπτωση ισχυει
-
Δεν ξέρω σε εμένα ο κωδικός είναι το pin ασφαλείας που έχω στο δακτυλικό αποτύπωμα με αυτό τον κωδικό κάνει αποκρυπτογράφηση στα data και έχω φλασαρει πολλές φορές επιτυχώς χωρίς κανένα πρόβλημα
-
Ο/H stef08 έγραψε:
Δεν ξέρω σε εμένα ο κωδικός είναι το pin ασφαλείας που έχω στο δακτυλικό αποτύπωμα με αυτό τον κωδικό κάνει αποκρυπτογράφηση στα data και έχω φλασαρει πολλές φορές επιτυχώς χωρίς κανένα πρόβλημα
-
Για το redmi pro η 8.4.30 περάστηκε πάνω από την aroma 8.4.26 χωρίς factory reset και δουλεύει άψογα.... είναι απαραίτητο να κάνω;
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Επίσης τώρα η 8.4.30 του Redmi Pro είναι η BETA της Miui 10 σε global εκδοχή ή είναι η κανονική Miui 9 σε Global έκδοση;
Όταν βγει η κανονική MiUi 10 για το Redmi Pro θα χρειαστεί και άλλο Factory Reset; -
Η 8.4.30 του omega είναι η τελευταία miui 9 ..
Δε θα χρειαστεί factory reset για να πάτε σε miui 10 .. -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0