[XTRV-8.5.3/10/14 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 17/05 02:27)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H Kefalas99 έγραψε:
Πιθανή αναβάθμιση θα πάρεις από εδώ από το φόρουμ και θα την περάσεις μέσω twrp, πιθανώς με factory reset. -
Ο/H Kefalas99 έγραψε:
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ? -
@Kefalas99
Θα ενημερωθείτε όταν ετοιμαστεί η Ρομ του omega , ελπίζω ότι δε θα χρειαστεί factory reset και θα περαστει σαν update ..
Φυσικά αναμένουμε συγχρόνως τη global του nikel για να προχωρήσουμε στο update και του omega ...
@xtolicc
Τα προβλήματα που είχαμε στο compile των Ρομ με android 8.0 ξεπεράστηκαν και θα έχετε ενημερωση .. και νέες Ρομ βεβαίως ..
@bas13bou
Έχουμε μια china rom 8.6.22 και ίσως κάνουμε κάποιες δοκιμές εμείς , απλώς για να δούμε συμπεριφορά , ελπίζουμε να έχουμε γρήγορα global rom miui 10 για όλες τις συσκευές .. -
Ο/H xtolicc έγραψε:
τελικα αναβληθηκε καθως προεκυψε ενα σημαντικο bug
-
Επιτέλους, μπράβο παιδιά πολύ καλή ενημέρωση. Η μπαταρία και η διεργασία συστήματος έχουν βελτιωθεί σημαντικά. Επίσης βελτιώθηκε και η θερμοκρασία συσκευής.
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα, έχω το Redmi 3 Pro της αδερφής μου στα χέρια μου, τελευταία φορά πριν κανένα χρόνο ίσως και παραπάνω, της είχα περάσει την XTRV 8.1.1.0 Stable.
Βλέπω ότι πλέον είμαστε στην v9.5.2.0 για την συγκεκριμένη συσκευή!
Για να της κάνω την αναβάθμιση, χρειάζεται απλά πέρασμα μέσω TWRP, ή πρέπει να σβηστούν όλα και στήσιμο από την αρχή;;
Ευχαριστώ! -
Μπορείς να δοκιμάσεις απλά να κάνεις flash από επάνω αλλά μάλλον θα καταλήξεις με προβλήματα.
Έτσι νομίζω πως το. Factory reset και το στήσιμο από την αρχή είναι επιβεβλημένο. -
-
@Kefalas99
Έτσι θα γίνει αλλά μέχρι να βγει η miui10 για να ξεκινήσουμε κάποιες δοκιμές που πρέπει να κάνουμε είμαστε standby , δεν έχουμε ιδέα πότε θα βγουν οι πρώτες miui 10 , ελπίζουμε αυτός να είναι ο τελευταίος μήνας που θα περιμένουμε .. -
-
@file015
It seems that RedmiNote2 stops here ..
Anyway , we have to wait and see the final list of devices with miui 10 ..
I think at the end of this month we'll know better .
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0