Σβήσε το κινητό εντελώς και μετά άναψε το πατώντας το κουμπί λειτουργίας μαζί με το Volume up και το Volume down. Μόλις ανάψει το κινητό άφησε το κουμπί λειτουργίας και συνέχισε να πατάς Volume up και Volume down μέχρι να μπει στο Recovery.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΔεν ξέρω τί συμβαίνει έκανα αυτό που είπε ο George Kaggelaris μπαίνει στην αρχή μου βγάζει κινέζικα πάταω το recovery και μπαίνει στο λειτουργικό. Για το fastboot δεν το δοκίμασα...Πάντως όπως φαίνεται ή μάλλον επειδή ο εσωτερικός δισκος έμεινε με 1 gb ίσως χάθηκε το recovery και το fastboot. Δεν ξέρω...Πάντως να μπώ στη διαδικασία να τα ξανακάνω απ'την αρχή τώρα δεν το βλέπω.Ο/H makis1024 έγραψε:
Φυσιολογικά όλα για xtrv, δες το flashify που λέει ο art, αλλά δεν είναι φυσιολογικό να μην μπαίνει fastboot mode , οκ twrp μπορείς να έχασες , αλλά και fastboot mode;
Ωχ μυρίζομαι οτι θα πρέπει να τα κάνω πάλι απ' την αρχή....Δεν υπάρχει περίπτωση!Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Δοκίμασε να μπεις fastboot και σε πρώτη φάση κάνε έλεγχο να δεις αν κλείδωσε ο bootloader. Αν παραμένει ξεκλείδωτος, προσπάθησε να φλασάρεις πάλι twrp.