Δοκίμασε να βάλεις κάποια από αυτές:
Κατά προτίμηση China rom, τουλάχιστον να ανοίξει σωστά η συσκευή και βλέπουμε μετά και μην ξεχνάς στην αρχή του αρχείου να γράφει whyred
Μάγκες γι αυτό είμαστε εδώ να δοκιμάζουμε. Μου έχει ξανατυχει να θέλει πρώτα φλας την παλιά και μετα update στην νέα. Πρώτα πέρασα την παλιά την έκδοση που δεν ανοιγε η κάμερα και μετά έκανα update στην V9.5.6.0.OEIMIFA μέσω του updater και μέχρι στιγμής είναι όλα άψογα.
Όταν είχα περάσει απευθείας την V9.5.6.0.OEIMIFA είχε πρόβλημα. Ίσως να έτυχε σε μένα αλλά αν κάποιος το δοκιμάσει ας έχει στο νου του να περάσει μια παλιά έκδοση πρώτα.
Καλησπέρα. έχω πρόβλημα με την θύρα για τα ακουστικά. Δεν τα αναγνωρίζει είτε καθόλου είτε για λίγο και μετά χάνεται το σήμα αναγνώρισης και αργει πολύ να τα ξαναεντοπίσει αν τελικά το κάνει (έχω δοκιμάσει αρκετά ακουστικά). Γνωρίζει κανείς αν είναι θέμα software ή hardware?
Σταματάει εδώ. Την συσκευή την αγόρασα πριν μισή εβδομάδα και ήταν από την αρχή έτσι. Απλά με κάποια ακουστικά έχει κάπως καλύτερη αναγνώριση που όμως σε άσχετες φάσεις χάνεται.