Την 5.3.10 που την βρήκες ; Τι ρομ είναι αυτή;
Επαναφορά κινητού μετά από προβληματική εγκατάσταση
-
-
Συγνώμη εκανα λαθος 8.5.10
-
-
-
Δώσε χώρα Ινδία , και προσπάθησε να αναβαθμίσεις μέσα από official που είσαι τώρα σταδιακά σε Oreo που είναι η 8.5.10 , το θέμα σου τώρα είναι ότι έχεις marshmallow και θα του πέσει απότομη η αλλαγή από mm global σε Oreo xtrv.
Κατάλαβες;
Εναλλακτικά τσεκάρεις bootloader και εάν είσαι ξεκλείδωτος , περνάς fastboot global rom σε fastboot mode με mi flash , μία τελευταία Oreo global fastboot rom για gemini. -
Σε ευχαριστω για την βοηθεια σου Παω για υπνο ξυπναω νωρις το πρωι Αυριο θα την περασω κανονικα οπως περναγα καθε εβδομαδα τις ρομ και βλεπουμε
Καλη νυχτα -
Δώσε χώρα Ινδία , και προσπάθησε να αναβαθμίσεις μέσα από official που
είσαι τώρα σταδιακά σε Oreo που είναι η 8.5.10 , το θέμα σου τώρα είναι
ότι έχεις marshmallow και θα του πέσει απότομη η αλλαγή από mm global σε
Oreo xtrv.
Κατάλαβες;
Το ξερω γαι αυτο και το προαναφερα αν θυμασαι
Ευχαριστω
Καλη νυχτα -
Εγώ σου είπα πως θα το έκανα εγώ , εσύ εάν θες να περάσεις από mm global dev σε xtrv stable Oreo μέσα από το twrp είναι καθαρά δική σου επιλογή και απόφαση , καλή επιτυχία.
-
Μα αυτο θα κανω Ευχαριστω Το εγραψα και λιγο πιο πανω
-
Ο/H fusik έγραψε:
Σε ευχαριστω για την βοηθεια σου Παω για υπνο ξυπναω νωρις το πρωι Αυριο θα την περασω κανονικα οπως περναγα καθε εβδομαδα τις ρομ και βλεπουμε
Καλη νυχτα -
Ο fusi εφραψε:
Τελικα ηρθε ο υιος μου και μου περασε TWRP 3.2.1.1.Τωρα θελω να κανω την
αναβαθμίσει και δεν ξερω αν μπορεσω.Ισως χρειαστει να περασω απο αλλες
εκδοσης πρωτα και μετα να εγκαταστησω την 5.3.10??
Α συγνώμη τοση ωρα μιλαω για το Mi5 Gemini Ειχα μια εκδοση περιπου ενα μήνα πισω.Τωρα περασα Miui8 6.11.10
Σ ευχαριστω αλλη μια φορα για την βοηθεια σου Πάντως 5.3.10 μου δημιούργησε πολλα προβληματα οποτε θα καταληξω στην προηγουμενη Πολλές φορεσ εχω κανει αναβαθμίσει σχεδόν καθε εβδομαδα αλλα αυτο μου συμβενει πρωτη φορα
Καλη μερα και καλη εβδομαδα -
Βάλε την τελευταία oreo fastboot rom ---> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Και μετά περνάς την ελληνική oreo stable or developer με τις οδηγίες που έχει εδώ ---> [Ενημέρωση 30/04/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0