Διαφήμιση

Πρόβλημα με το άνοιγμα

• Διορθώθηκε
    • Ακολουθείς αυτόν τον οδηγό ---> Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)

Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις πρώτα με china rom προκειμένου να δεις μήπως υπάρχει πρόβλημα hardware, αν όλα πάνε καλά και δεν κολλάει τότε δοκιμάζεις να πας σε global developer, διαφορετικά κατεβάζεις απευθείας την global developer.
    • Διαφήμιση
    • RE: Πρόβλημα με το άνοιγμα

Ο/H thrakiotis4 έγραψε:

Καλησπέρα κοινότητα και καλός σας βρήκα

δεν ήξερα την ύπαρξη του φόρουμ , δεν ψάχτηκα ποτέ είναι η αλήθεια , μέχρι που έκανε την εμφάνιση του το problema

έχω το xiaomi redmi note 4 , 64 εσωτερική μνήμη , helium επεξεργαστή δεκαπυρηνο , 3 ram

το έχω 1.5 χρόνο και ποτέ δεν μου παρουσίασε το συγκεκριμένο πρόβλημα στο άνοιγμα μετά από επανεκκίνηση είτε μετά από απενεργοποιηση

όταν το ανοίγω δηλαδή μου εμφανίζει το λογότυπο της xiaomi , φορτώνει η μπάρα της android και μόλις φύγει αυτή η μπάρα παραμένει το λογότυπο της εταιρίας και δεν ανοίγει
      επισης μετά απο επανεκινησεις μου βγαζει και μια αλλη μπαρα οταν φυγει αυτη της android που συνηθως βγαινει οταν εχουμε κατεβασει μια αναβαθμιση λογισμικου αλλα και να φορτωσει παλι τιποτα

πρωτη φορα μετα απο 1.5 χρονο μου τα κανει αυτα τι παιζει ρε παιδια ;
      Βοηθεια σου.....πάει...εμένα έκανε τα ίδια το πήγα αντιπροσωπεία και δεν ξανά φτιάχτηκε ποτέ....άστα από τότε που έγιναν διάσημα είναι όλα προβληματικά σε τεράστιο βαθμό....από το Νοέμβριο έχω αλλά ξει 4 xiaomi και πάλι κλαίω...πάλι για σέρβις είμαι

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H Zaglakas Panos έγραψε:

Βοηθεια σου.....πάει...εμένα έκανε τα ίδια το πήγα αντιπροσωπεία και δεν ξανά φτιάχτηκε ποτέ....άστα από τότε που έγιναν διάσημα είναι όλα προβληματικά σε τεράστιο βαθμό....από το Νοέμβριο έχω αλλά ξει 4 xiaomi και πάλι κλαίω...πάλι για σέρβις είμαι
      τετοια δυσφήμιση...
      Έχω αγοράσει τα τελευταία τρία χρόνια (που είναι διάσημα πια) έξι συσκευές και όλες μαμανε χωρίς κανένα πρόβλημα.
      Όλες οι προβληματικές σε εσένα πέσανε;

Φιλε μου δεν συμφωνώ με αυτό που λες. Εγώ και η γυναίκα μου έχουμε xiaomi από τον Φεβρουάριο του 2017 κανένα πρόβλημα απολύτως. Τα αδέρφια μου πήραν ποιο μετά, όλοι είμαστε υπέρ ευχαριστημένοι.... Μήπως κάνεις κάτι λάθος εσύ με τις συσκευές;
    • Ο/H Stam07 έγραψε:

Ο/H Zaglakas Panos έγραψε:

Φιλε μου δεν συμφωνώ με αυτό που λες. Εγώ και η γυναίκα μου έχουμε xiaomi από τον Φεβρουάριο του 2017 κανένα πρόβλημα απολύτως. Τα αδέρφια μου πήραν ποιο μετά, όλοι είμαστε υπέρ ευχαριστημένοι.... Μήπως κάνεις κάτι λάθος εσύ με τις συσκευές;
      Δυστυχώς όχι....εδώ και 6 χρόνια έφερνα xiaomi όταν δεν τα ήξερε η μάνα τους....2/17 πήρα το note 4...εκτός από κάτι ψιλοβλακειες με το μπλουτουθ δούλευε μια χαρά .. Νοέμβρη άρχισε να κάνει αυτά που περιγράφει ο φίλος...το πάω ινφοκουεστ το κρατά 2 μερες τι περνώ και σε 2 ώρες τα ίδια...αλλάζω σιμ και σντι καινούργιες...τίποτα το πάω πίσω μου δίνουν το ,4s του κουτιού...4 μέρες μια χαρά και τρομερή μπαταρία...5τη μέρα γιοκ μπλουτουθ...βγάζει μνμ ότι δεν έχει σήμα κινητής μόνο κλήσεις ανάγκης με φουλ σήμα κάνω ένα Τσακώνων με την Ινδονησία και μου το ξαναλλαζουν μα νέο 4 s. Σε 10 μέρες μια από τα ίδια και το νέο...το περνούν πίσω και μου δίνουν τα λεφτά μου.....κάνω το λάθος και ξαναπερνω xiaomi mia1...εκεί να δεις πλάκες......μπαταρία ούτε 12 ωρών αν τα έχεις όλα ανοικτά λόγω διετίας, βγάζει το ίδιο μνμ εδώ και 1 μηνα, και όταν κάνεις κάποιον πρέπει να πάρεις να κλείσεις και να ξαναπάρεις γιανα σε ακούσει.....

• Διαφήμιση

Ο/H Stam07 έγραψε:

Ο/H Zaglakas Panos έγραψε:

Δυστυχώς όχι....εδώ και 6 χρόνια έφερνα xiaomi όταν δεν τα ήξερε η μάνα τους....2/17 πήρα το note 4...εκτός από κάτι ψιλοβλακειες με το μπλουτουθ δούλευε μια χαρά .. Νοέμβρη άρχισε να κάνει αυτά που περιγράφει ο φίλος...το πάω ινφοκουεστ το κρατά 2 μερες τι περνώ και σε 2 ώρες τα ίδια...αλλάζω σιμ και σντι καινούργιες...τίποτα το πάω πίσω μου δίνουν το ,4s του κουτιού...4 μέρες μια χαρά και τρομερή μπαταρία...5τη μέρα γιοκ μπλουτουθ...βγάζει μνμ ότι δεν έχει σήμα κινητής μόνο κλήσεις ανάγκης με φουλ σήμα κάνω ένα Τσακώνων με την Ινδονησία και μου το ξαναλλαζουν μα νέο 4 s. Σε 10 μέρες μια από τα ίδια και το νέο...το περνούν πίσω και μου δίνουν τα λεφτά μου.....κάνω το λάθος και ξαναπερνω xiaomi mia1...εκεί να δεις πλάκες......μπαταρία ούτε 12 ωρών αν τα έχεις όλα ανοικτά λόγω διετίας, βγάζει το ίδιο μνμ εδώ και 1 μηνα, και όταν κάνεις κάποιον πρέπει να πάρεις να κλείσεις και να ξαναπάρεις γιανα σε ακούσει.....

Γαμω το τ9 άλλαξε πόσες λεξεις

• Πρόβλημα με το άνοιγμα

Φίλε μου τι να σου πω εγώ με την σύζυγό μου έχουμε το redmi note 4 nikel δεν εχουμε κανένα πρόβλημα.... Όταν έρθει η στιγμή να το αλλάξω πάλι σε xiaomi θα πάω. Μάλλον είσαι άτυχος, τι να πω.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ OFF TOPIC !!!!!!!!!!!!!

ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ REDMI NOTE 4 SNAPDRAGON ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΕΧΕΙ ΤΟ REDMI NOTE 4 MEDIATEK - ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ !!!!
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ OFF TOPIC !!!!!!!!!!!!!

ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ REDMI NOTE 4 SNAPDRAGON ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΕΧΕΙ ΤΟ REDMI NOTE 4 MEDIATEK - ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ !!!!
      Το πρώτο δεν ήταν snapdragon....τα άλλα 2 ναι όπως και το τελευταίο

• Διαφήμιση
    • Συνιστώ ψυχραιμία σε όλους ανεξαιρέτως. Δε χρειάζεται να φωνάζουμε, δυσαρεστημένοι χρήστες υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα. Ο φίλος Zaglakas Panos αντιμετώπισε προβλήματα με πολλαπλές συσκευές, λογικό είναι να βλέπει αρνητικά το θέμα. Τώρα, το να είναι τόσο άτυχος δυσκολεύομαι να το πιστέψω, κάτι επηρεάζει τις συσκευές του, ίσως κάποιος εξωγενής παράγοντας που δε μας πάει στο μυαλό. Μιλάμε για ένα τεχνολογικό προϊόν, απανωτές συμπτώσεις είναι απίθανες σε τέτοιο βαθμό.
      Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
      Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
      Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind