το δοκιμασα μπηκε σε fastboot mode στην συνεχεια πατησα το power αλλα παλι τιποτα εχετε ιδεα ποια fastboot να βαλω εχει αρκετες
Πρόβλημα με το άνοιγμα
- Διορθώθηκε
-
-
Ακολουθείς αυτόν τον οδηγό ---> Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις πρώτα με china rom προκειμένου να δεις μήπως υπάρχει πρόβλημα hardware, αν όλα πάνε καλά και δεν κολλάει τότε δοκιμάζεις να πας σε global developer, διαφορετικά κατεβάζεις απευθείας την global developer. -
-
Ο/H thrakiotis4 έγραψε:
Καλησπέρα κοινότητα και καλός σας βρήκα
δεν ήξερα την ύπαρξη του φόρουμ , δεν ψάχτηκα ποτέ είναι η αλήθεια , μέχρι που έκανε την εμφάνιση του το problema
έχω το xiaomi redmi note 4 , 64 εσωτερική μνήμη , helium επεξεργαστή δεκαπυρηνο , 3 ram
το έχω 1.5 χρόνο και ποτέ δεν μου παρουσίασε το συγκεκριμένο πρόβλημα στο άνοιγμα μετά από επανεκκίνηση είτε μετά από απενεργοποιηση
όταν το ανοίγω δηλαδή μου εμφανίζει το λογότυπο της xiaomi , φορτώνει η μπάρα της android και μόλις φύγει αυτή η μπάρα παραμένει το λογότυπο της εταιρίας και δεν ανοίγει
επισης μετά απο επανεκινησεις μου βγαζει και μια αλλη μπαρα οταν φυγει αυτη της android που συνηθως βγαινει οταν εχουμε κατεβασει μια αναβαθμιση λογισμικου αλλα και να φορτωσει παλι τιποτα
πρωτη φορα μετα απο 1.5 χρονο μου τα κανει αυτα τι παιζει ρε παιδια ;
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Zaglakas Panos έγραψε:
Βοηθεια σου.....πάει...εμένα έκανε τα ίδια το πήγα αντιπροσωπεία και δεν ξανά φτιάχτηκε ποτέ....άστα από τότε που έγιναν διάσημα είναι όλα προβληματικά σε τεράστιο βαθμό....από το Νοέμβριο έχω αλλά ξει 4 xiaomi και πάλι κλαίω...πάλι για σέρβις είμαι
Έχω αγοράσει τα τελευταία τρία χρόνια (που είναι διάσημα πια) έξι συσκευές και όλες μαμανε χωρίς κανένα πρόβλημα.
Όλες οι προβληματικές σε εσένα πέσανε; -
Βοηθεια σου.....πάει...εμένα έκανε τα ίδια το πήγα αντιπροσωπεία και δεν ξανά φτιάχτηκε ποτέ....άστα από τότε που έγιναν διάσημα είναι όλα προβληματικά σε τεράστιο βαθμό....από το Νοέμβριο έχω αλλά ξει 4 xiaomi και πάλι κλαίω...πάλι για σέρβις είμαι
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H Stam07 έγραψε:
Ο/H Stam07 έγραψε:
-
ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ OFF TOPIC !!!!!!!!!!!!!
ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ REDMI NOTE 4 SNAPDRAGON ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΕΧΕΙ ΤΟ REDMI NOTE 4 MEDIATEK - ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ !!!! -
Ο/H NasDriver έγραψε:
ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ OFF TOPIC !!!!!!!!!!!!!
ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ REDMI NOTE 4 SNAPDRAGON ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΕΧΕΙ ΤΟ REDMI NOTE 4 MEDIATEK - ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ !!!!
Συνιστώ ψυχραιμία σε όλους ανεξαιρέτως. Δε χρειάζεται να φωνάζουμε, δυσαρεστημένοι χρήστες υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα. Ο φίλος Zaglakas Panos αντιμετώπισε προβλήματα με πολλαπλές συσκευές, λογικό είναι να βλέπει αρνητικά το θέμα. Τώρα, το να είναι τόσο άτυχος δυσκολεύομαι να το πιστέψω, κάτι επηρεάζει τις συσκευές του, ίσως κάποιος εξωγενής παράγοντας που δε μας πάει στο μυαλό. Μιλάμε για ένα τεχνολογικό προϊόν, απανωτές συμπτώσεις είναι απίθανες σε τέτοιο βαθμό.Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα