Τεχνικά Χαρακτηριστικά Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Αν το κουτί είναι κόκκινο είναι η China Version, μήπως στο πλάι στο κουτί γράφει και global version ?
-
Ναι γραφει κανονικα global version.... Κ ηταν σε ζενατινα κανονικα....Mi 11 pro
-
Άρα αφού γράφει στο κουτί Global version έχει και την B20 - 800Mhz -
Edit by NasDriverΈγινε μεταφορά στα τεχνικά στοιχεία της China Version
-
Οντως εχει τα χαρακτηριστικα της china version... 13mp καμερα μπροστα κ οχι 20mp οπως εχει η india version. Παντως η γυναικα ενθουσιαστηκε οποτε μια χαρα!!Mi 11 pro
-
Μπορείς να βάλεις και μια φώτο από το πίσω μέρος του κουτιού (αφού σβήσεις τα ΙΜΕΙ) να δούμε ποιον κωδικό συσκευής έχει ?
-
είμαι $#$$!#$ το ξέρω αλλά βγάλτε/διαγράψτε επιτέλους αυτό το PRO Και το Ινδική έκδοση από το κεφάλι σας
είπα και να βγει και το PRO σαν τίτλος από το θέμα , ξεχάστε το επιτέλους αυτό , δεν υπάρχει λόγος να μπερδεύουμε τον κόσμο (το έκανε η xiaomi , μη το κάνουμε κι εμείς)
μέχρι και το china έχει περισσότερες μπάντες για 4g (για εμάς) από το "PRO" , αν το θέλει όντως κάποιος να το πάρει για αυτά τα 20MP ας το πάρει και ας χάσει όλα τα υπόλοιπα -
-
αγγλικα , λίστα με ευρωπαικές χώρες , δε νομίζω να υπάρχει καν λόγος για σκέψεις του τι έκδοση είναι
εγώ το περιμένω οπότε μπορώ να βγάλω φωτο μόνο τις θήκες που έχω εδώ και καιρό :))))))) -
Προσθέτω και τον κωδικό μοντέλου M1803E7SG στα τεχνικά στοιχεία, ελπίζω να βρούμε και τον αντίστοιχο της India Version
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα