Διαφήμιση

Προβλημα με ονομα καλουντος στο Pace

• Προβλημα με ονομα καλουντος στο Pace

Kαλησπερα σε ολους.Ειναι η πρωτη φορα που επικοινωνω και συγχωρηστε με αν κανω κατι λαθος...Αν δεν επρεπε να γραψω εδω,αν υπηρχε καπου αλλου η απαντηση στο ερωτημα μου και δεν την ειδα...Γενικα ζητω συγγνωμη...Θελω να ρωτησω το εξης.Εχω το Pace αγορασμενο απο Ελλαδα με την 1.3.6d.Oταν το αγορασα,αναγνωριζε στην κληση,το ονομα απο την λιστα επαφων του samsung s7 edge..Ενδιαμεσα αλλαξα τηλεφωνο,πηρα το Mi Max 2,τα εκανα pair,εκανα τα updates μου στο Pace αλλα για καποιο διαστημα δεν το χρησιμοποιησα,καθως "επαιξα" με ενα Samsung Gear S3 Frontier.Tωρα που το ξαναενεργοποιησα,παροτι αναγραφει κανονικα το νουμερο του καλουντος,δεν αναγραφει το ονομα του...Εκανα καποια χαζομαρα;;;Καποιο update δημιουργησε "θεμα";;;Τα 2 factory reset που πραγματοποιησα;;;Ειναι δυσκολο να πρεπει να θυμηθω ποιο τηλεφωνο ειναι αυτο που με καλει,οταν πριν,το ανεγραφε το Pace...Ευχαριστω για το χρονο σας και παλι συγγνωμη,αν δεν επρεπε να γραψω εδω. :) :) :)
    • Καλημέρα!
      Κατ'αρχήν να ξέρεις ότι υπάρχει παρεξήγηση στην μέση! Άκου το έβαλες στην άκρη για Samsung Gear S3 Frontier;;;; Του ρήμαξες την ψυχολογία! Και τώρα σε εκδικείται!! :lol:

Για αρχή κάνε το εξής :
      Από την εφαρμογή Amazfit πάνε Profile - Settings - System Permissions και δες εάν το "Contact Read Permission" είναι στο Allow.
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.