Καλησπερα και εγώ το ίδιο έχω πάθει αλλα εγώ προσπαθώ από otg stick και μόλις τρέχω την εγκατάσταση και λέει run aroma κολλάει εκεί και δεν ολοκληρώνεται η εγκατάσταση. Παιδιά δώστε τα φώτα σας sosΟ/H giotse έγραψε:
Θελω να κανω μια ερωτηση περναω v7 twrp μπαίνει κανονικά κάνω τα απαραίτητα φορμάτ ολα οκ παω να περασω την ROM απο το PC στο κινητο αλλα δεν την περναει κολαει δειχνει οτι ξεκινα να την περαση αλλα δεν την περνα τη να κανω
Mi mix 2 s πρωτες εντυπωσεις
-
-
Ο/H Dimos Foutsis έγραψε:
Καλησπερα και εγώ το ίδιο έχω πάθει αλλα εγώ προσπαθώ από otg stick και μόλις τρέχω την εγκατάσταση και λέει run aroma κολλάει εκεί και δεν ολοκληρώνεται η εγκατάσταση. Παιδιά δώστε τα φώτα σας sos
Εσύ δεν μπορείς να εγκαταστήσεις την άρωμα.
Δύο διαφορετικά πράγματα... -
Καλησπερα έχεις δίκιο εμένα κολλάει κατά την εγκατάσταση της άρωμα τρέχει και μενει εκεί. Έχετε να προτείνετε κάτι?
-
-
Σε 8.0+8.1+9.0 ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ η άρωμα installer...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
Ο/H z953rr έγραψε:
Μεχρι τις 29 που θα ξαναανεβασουν miui_MIMIX2SGlobal_8.8.16_50fc174388_9.0.zip
Όσοι αναβαθμίσετε σε Android P, κάντε το μετά από πολύ ώριμη σκέψη. -
Ο/H z953rr έγραψε:
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H z953rr έγραψε:
-
-
καλησπερα σε ολους παρελαβα πριν λιγες το Mi Mix2s με stable 9.6.4 και παρατηρω οτι δε λειτουργει καλα το viber. σε καποιες ομαδικες συνομιλιες ερχονται μηνυματα σε αλλες δεν ερχονται, στελνουν μηνυματα και μου ερχονται μετα απο καποια λεπτα καποιες φορες πρεπει να μπω στην εφαρμογη. τι μπορει να παιζει ρε παιδια; οτι υπαρχει απο λυση εδω μεσα στο φορουμ το εχω κανει και δεν ειδα αλλαγη. εχει καποιος παρομοιο θεμα;
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0