Αα ok κατάλαβα.Εγω έχω global version ,όχι china.Απλα είναι κλειδωμένο ακόμα και θέλει πολλές μέρες ακόμη (από χτες ξεκίνησαν οι 720 ώρες) και λόγω συνήθειας από τις εβδομαδιαίες αλλαγές ρομ στο προηγούμενο κινητό,με έτρωγε το χέρι να βρω κάτι να περάσω.
Mi mix 2 s πρωτες εντυπωσεις
-
-
Εδώ θα κοιτάς εσύ για νέες ρομ ---> MIUI ROM for Mi MIX 2S - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
έχει βγει και σε global, αν δεν την κατεβάζει αυτόματα μπορείς να δοκιμάσεις χειροκίνητα -
Μια ερώτηση αν θέλω να περάσω την Developer της Xiaomi πρέπει να είμαι ξεκλιδωτος? Η απλά την κατεβάζω και την περνάω;
-
Ο/H Capamble έγραψε:
Μια ερώτηση αν θέλω να περάσω την Developer της Xiaomi πρέπει να είμαι ξεκλιδωτος? Η απλά την κατεβάζω και την περνάω;
-
Σταθερή επίσημη της xiaomi
-
Ο/H Capamble έγραψε:
Σταθερή επίσημη της xiaomi
-
Που χρόνος για ξεκλείδωμα. Την πέρασα απευθείας και όλα καλά. Ευχαριστώ
-
Καλησπέρα παιδιά, ξαφνικά έφυγε η επιλογή για το δακτυλικο αποτύπωμα!!! Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει??? Miui 10 έχω!!
-
Δοκίμασε μία επανεκκίνηση, έκανες κάποια αναβάθμιση ?
-
Έχω δοκιμάσει τα πάντα!!! Μέχρι και επαναφορά αλλά τίποτα!! Όταν αγόρασα το κινητό είχε miui 9 και όλα ήταν κομπλέ!!! Μετά από κάνα μήνα ήρθε η αναβάθμιση για miui 10 οπου στην αρχή δούλευε μια χαρά το κινητό και μετά ξεκίνησαν να κλείνουν κάποιες εφαρμογές από μόνες τους και μετά έπαθε αυτό με το δακτυλικο!!
-
-
Ναι unlocked είναι!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0