Mi mix 2 s πρωτες εντυπωσεις
-
-
-
καλησπερα σε ολους!! για πείτε ρε παιδια γενικά εντυπώσεις με την νεα μπετα π9!!!!
ειναι καλή ??
ρωτάω εδώ γιατι στο ποστ με την εκάστοτε ρομ γραφουν πχ σε μι μιχ 2ς ολα καλα και εχουμε φαει καλες φόλες
μπρος πισω αμαρτία ειναι καθε φορά.... -
Ο/H greekdevil έγραψε:
καλησπερα σε ολους!! για πείτε ρε παιδια γενικά εντυπώσεις με την νεα μπετα π9!!!!
ειναι καλή ??
ρωτάω εδώ γιατι στο ποστ με την εκάστοτε ρομ γραφουν πχ σε μι μιχ 2ς ολα καλα και εχουμε φαει καλες φόλες
μπρος πισω αμαρτία ειναι καθε φορά....
Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μια χαρά είναι. Η ίδια ταχύτητα με την προηγούμενη, πολύ smooth όπως και η προηγούμενη.
Εγώ κάθε φορά μετά από αναβάθμιση τρέχω τις βασικές μου εφαρμογές (καμιά 15αρια). Δεν βρήκα κανένα πρόβλημα. Κολλήματα δεν κάνει. Για μπαταρία θέλεις 1-2 κύκλους φόρτισης να καταλάβεις.
Η άποψη μου είναι να την βάλεις άφοβα.
Υγ: @greekdevil υποθέτω εννοείς την xtrv dev την τελευταία. Εγώ σε αυτήν αναφέρομαι. -
γενικα μιαλω @Dimos Foutsis ξερει ο @annonnaki τι πακετα εχουμε φαει και μπρος πισω και δωστου φορματς
ειδικα με τις παλαιοτερες ...οκ λοιπον μαγκες μου εμπιστευομαι και θα την περασω και εγω αυριο να εχω και λιγο
χρονο παραπανω! -
παιδιά όποιος ενδιαφέρεται πουλαω το κινητό μου 6/64 απο infoquest αγορασμενο σαν καινούριο, δυστυχώς οσο και να μη θέλω να το αποχωριστώ για μένα που η αυτονομία μπαινει πανω απο καμερα και ομορφιά θα παω σε κατι αλλο.
-
-
Ο/H some1 έγραψε:
παιδιά όποιος ενδιαφέρεται πουλαω το κινητό μου 6/64 απο infoquest αγορασμενο σαν καινούριο, δυστυχώς οσο και να μη θέλω να το αποχωριστώ για μένα που η αυτονομία μπαινει πανω απο καμερα και ομορφιά θα παω σε κατι αλλο.
-
Και σε περίπτωση που σκέφτεσαι (όπως εγώ πριν) να πάρεις το mi8 και δεις το ασυνήθιστο για εμένα notch καθώς και το σύμφωνα με xiaomi κορυφαίο σε φωτογραφίες κινητό της xiaomi σε φωτογραφίες και διαπιστώσεις ότι το προηγούμενο που είχες ήταν ανώτερο θεωρώ ότι θα το μετανιώσεις.Σε κάθε περίπτωση στόχος μου δεν είναι να σε μεταπεισω απλά φιλικά πάντα να σε βάλω να ξανασκεφτείς να μην πάρεις λάθος απόφαση.Βεβαια εάν έχεις ξενερώσει με το συγκεκριμένο δεν το συζητάω και συγνώμη αν επιμένω
-
@akisjes σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου φιλε μου αλλα δε ξερω τι αλλο να κάνω. να κανω hard reset; επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; το κινητό μου αρέσει παρα πολυ και θελω να το κρατήσω αλλα με 4-4.30 ωρες οθονη μαξ δυσκολεύομαι να το κρατήσω. υπαρχει καποιο πρόγραμμα ας ειναι και με πληρωμή για να δω τι παιζει στη μπαταρια η τι φταιει και πέφτει η μπαταρια.
-
Δωσ'μου μια μέρα να κάνω τσεκ και θα σου πω.Μιλαμε για global version σωστά??
Αα ξέχασα να ρωτήσω δεν χρησιμοποιείς κάνα laucher στυλ nova κλπ??
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0