Μπορείς να παραμείνεις με την china stable rom να επιλέξεις ως γλώσσα Αγγλικά και με αυτόν των τρόπο να περάσεις το play store [Device Team] Google Play Installation on Mi 8 Running China Rom. - Xiaomi Mi 8/SE - Xiaomi MIUI Official Forum. Μέχρι μέσα Ιουλίου το αργότερο θα δώσουν και global rom. Εσύ αποφασίζεις τι θα κάνεις.
Mi mix 2 s πρωτες εντυπωσεις
-
-
Ωραία μια χαρά ευχαριστώ!!
-
Σημερα αποφάσισα να την κάνω την παραγγελία. Το 6/64 έβγαινε 498+ δολάρια με κουπόνι από kimovil στο banggood.
Και τσουπ ποσταρει ο θεουλης ο china tech king στο telegram το 6/128 στα ίδια ακριβώς λεφτά (και τα δύο preorder).
Super deal που λέει και ο Φερεντίνος. Τώρα άντε να δω πως θα περάσουν οι μέρες. Ελπίζω μέχρι να παραλάβω να παίζει η xtrv miui 10. -
-
Δεν ξέρω ποιες είναι ακριβώς οι διαφορές τους αλλά σίγουρα το MiMix2S δεν θα έχει την υποστήριξη που θα έχει το Mi8.
-
Καλο κινητο
-
Η ουσιαστική διαφορά είναι η οθόνη που το mi8 έχει amoled. θεωρητικά καλύτερα χρώματα και ίσως λίγο καλύτερη αυτονομία. Επίσης το mi8 έχει notch όπου υπάρχει και ειδικός αισθητήρας για το face unlock.
Κάμερες ίδιες cpu ίδιο μπαταρία νομίζω ίδια.
Αλλά σαν το κεραμικό πίσω μέρος του mi mix 2s και καθαρή οθόνη χωρίς σεμεδακια δεν έχει. -
Να μην ξεχνάτε και τα αρνητικά των amoled ,όπως κακή ορατότητα σε ήλιο, κίνδυνος burn-in της οθόνης.
-
Ο/H annonnaki έγραψε:
Η ουσιαστική διαφορά είναι η οθόνη που το mi8 έχει amoled. θεωρητικά καλύτερα χρώματα και ίσως λίγο καλύτερη αυτονομία. Επίσης το mi8 έχει notch όπου υπάρχει και ειδικός αισθητήρας για το face unlock.
Αλλά σαν το κεραμικό πίσω μέρος του mi mix 2s και καθαρή οθόνη χωρίς σεμεδακια δεν έχει.
Mi 11i 8/256 -
Ο/H trifos έγραψε:
Ο/H annonnaki έγραψε:
Αλλά σαν το κεραμικό πίσω μέρος του mi mix 2s και καθαρή οθόνη χωρίς σεμεδακια δεν έχει.
-
Γεια σας παιδιά. Και γω πλέον κάτοχος Mi Mix 2s (128gb) με global 9.5.19 stable αγορασμένο από skroutz (χωρίς ΦΠΑ). Πρώην κάτοχος Mi 5s plus και απλά το κινητό δεν παίζεται! Σε αναμονή της XTRV ROM
-
Καλημέρα σε όλους. Αναμένω το εργαλείο Δευτέρα ή Τρίτη και ψάχνω να δω επιλογές για rom, αναφορές σε προβλήματα κλπ ώστε να ξέρω τι μου γίνεται.
Αρχικά εντόπισα ένα θέμα με 2 διαφορετικές εκδόσεις (XA για Κίνα και XE για global).
Αν κατάλαβα καλά από τα συμφραζόμενα, αν θέλεις να φλασάρεις global official (ερχόμενος από china official) πρέπει λέει να ξεκλειδώσεις bootloader. Αλλά αν έχεις την έκδοση XE στο φλασάρισμα της global αν κλειδώσεις bootloader έχει πρόβλημα. Περίεργο μου ακούγεται αλλά σκεπτόμενος ότι θα παραλάβω με global και θα μείνω εκεί μέχρι την xtrv δεν θα με απασχολήσει.
Επιπλέον δεδομένου ότι θα ήθελα να δοκιμάσω και την eu miui 10 μέχρι να βγει η xtrv ήθελα να ρωτήσω αν την έχει δοκιμάσει κανένας.
Βέβαια είναι china source οπότε αναρωτιέμαι αν χρειάζεται πρώτα flash την china rom ή πας απευθείας από global αφού ξεκλειδώσεις bootloader?
Edit:
Καλά η ιστορία με τις 360 ώρες για ξεκλείδωμα θα μας φάει το συκώτι.....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0