Καλημέρα παιδιά!! Πήρα και εγώ το θηρίο!!! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση γιατί είμαι λίγο άσχετος. Μπορώ να περάσω με κάποιο τρόπο miui 10???Αυτή τη στιγμή έχει την 9.6.4.0 σταθερή.
Mi mix 2 s πρωτες εντυπωσεις
-
-
καλησπερα παιδια, τι αυτονομια εχετε εσεις; μου βγαζει μαξ 4.30-5 ωρες οθονη απο 90-95 εως 20-25 και αν το πιεσω με κανα pubg πολυ λιγότερο. το κινητο ειναι ελλ. αντιπροσωπείας με stable 9.6.4. παιζει με το miui 10 να βελτιωθει;
-
Ο/H Iolaos19 έγραψε:
Καλημέρα παιδιά!! Πήρα και εγώ το θηρίο!!! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση γιατί είμαι λίγο άσχετος. Μπορώ να περάσω με κάποιο τρόπο miui 10???Αυτή τη στιγμή έχει την 9.6.4.0 σταθερή.
Xiaomi MIUI Official Forum -
Καλησπέρα σύντροφοι και συντρόφισσες.
Έχω την xtrv. Σκέφτομαι να κάνω μια δοκιμή την global beta με το 9άρι. Οπότε 2 ερωτήματα:
1. Φλασ από twrp δουλεύει ή πάω με το mi flash tool κλπ κλπ;
2. Δεν είδα ακόμα αναφορά στο rollback για το mi mix 2s. Αυτό σημαίνει ότι παίζει κανονικά ή θα το παντρευτώ το 9άρι;;;
Εννοείται σε κάθε περίπτωση θα κάνω το τεστ μην την πατήσω.
Ευχαριστώ. -
Πριν κάνεις αλλαγή σε παλαιότερες ρομ, κάνε έλεγχο του ARB
Η αλλαγή θα πρέπει να γίνει με το miflash. -
Ο/H annonnaki έγραψε:
Καλησπέρα σύντροφοι και συντρόφισσες.
Έχω την xtrv. Σκέφτομαι να κάνω μια δοκιμή την global beta με το 9άρι. Οπότε 2 ερωτήματα:
1. Φλασ από twrp δουλεύει ή πάω με το mi flash tool κλπ κλπ;
-
-
Καλημέρα φίλε @blade_.
Εδώ θα δεις τις official rom για το κινητο μας. Η global stable v.10.0.2.0 είναι android 8, η global dev 8.9.20 είναι android 9.
Αυτή που αναφέρεις ήταν beta rom της google με android 9p (κάτι κοντά σε pure android υποθέτω) κάποια στιγμή αρχές καλοκαιριού αν θυμάμαι. Δεν ξέρω αν υπάρχει θα την βρεις υποθέτω με ένα search, αλλά δεν ξέρω κατά πόσον ενημερώνεται από κάποιον (google ή xiaomi). -
Ο/H annonnaki έγραψε:
Καλημέρα φίλε @blade_.
Εδώ θα δεις τις official rom για το κινητο μας. Η global stable v.10.0.2.0 είναι android 8, η global dev 8.9.20 είναι android 9.
Αυτή που αναφέρεις ήταν beta rom της google με android 9p (κάτι κοντά σε pure android υποθέτω) κάποια στιγμή αρχές καλοκαιριού αν θυμάμαι. Δεν ξέρω αν υπάρχει θα την βρεις υποθέτω με ένα search, αλλά δεν ξέρω κατά πόσον ενημερώνεται από κάποιον (google ή xiaomi).
Λέω να βάλω dev 3ιβαι ασφαλής επιλογή? -
-
Πολύ καλή φάση και γ την κατεβάζω τώρα..
Ξέρεις αν έχει face unlock που με ενδιαφέρει? -
Προσοχή!!! Εάν είναι διαφορετική στο android θα γίνει μπρικι...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0