Mi mix 2 s πρωτες εντυπωσεις
-
-
Θα τον πάρω μόνο και μόνο γιατί το wirelles charging θέλει qc 3 φορτιστή.Σημερα θα πάω σε ένα φίλο μου αντιπρόσωπο που δουλεύει με Κίνα έφερε promo ενα power bank 12000 mah το οποίο φορτίζει και wirelless να το δω
-
Δεν θα σου προσφέρει κάτι παραπάνω ο qc3 στην ασύρματη φόρτιση...
-
Ο/H akisjes έγραψε:
Ο/H civil0 έγραψε:
Ο/H akisjes έγραψε:
Παιδιά το φορτίζει κάποιος με wirless charching?? Εάν είστε ευχαριστημένοι και λειτουργεί σωστά παρακαλώ θα το εκτιμούσα εάν μου προτείνατε το μοντέλο του φορτιστή
-
@some1 σας ευχαριστώ για τις απαντησεις σας παιδια μιας και βλεπω τα νηματα για το μιξ2ς να πεθαίνουν.....
Ξέχασα να σου γράψω προχτές φίλε.Κανε υπομονή 10 με 15 ημέρες.Συμφωνα με απόρρητες πληροφορίες που έχω βαρυσήμαντο μέλος του φόρουμ θα μπει στα νήματα του mi mix 2s και θα τα αναστήσει για τα καλά... Υπομονή -
Ο/H akisjes έγραψε:
@some1 σας ευχαριστώ για τις απαντησεις σας παιδια μιας και βλεπω τα νηματα για το μιξ2ς να πεθαίνουν.....
-
Παιδιά επειδή στο banggood δεν μπορούσα να σεταρω wireless charging xiaomi με φορτιστή qc3 xiaomi ένας πωλητής στο live chat μου πρότεινε αυτό το σετ
BlitzWolf BW-FWC4 5W 7.5W 10W Cargador inalámbrico inalámbrico Cargador + BW-S5 QC3.0 18W Cargador USB Sale - Banggood Móvil
Έχει κάποιος άποψη??? -
Ο/H akisjes έγραψε:
Παιδιά επειδή στο banggood δεν μπορούσα να σεταρω wireless charging xiaomi με φορτιστή qc3 xiaomi ένας πωλητής στο live chat μου πρότεινε αυτό το σετ
BlitzWolf BW-FWC4 5W 7.5W 10W Cargador inalámbrico inalámbrico Cargador + BW-S5 QC3.0 18W Cargador USB Sale - Banggood Móvil
Έχει κάποιος άποψη???
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Πολύ πιο αργό...
-
Λοιπόν έκανα σήμερα τέστ με ένα no name wireless power bank και έκανε ασύρματα από το 25-95% 2 ώρες και 5λεπτά .
-
Στην τελευταία dev έχει βάλει κανείς σας το magisk το εγκαθιστώντας μέσω twrp ολοκληρώνεται αλλά δεν το βρίσκω μόλις ανοίγει το τηλέφωνο.
Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Dimos Foutsis έγραψε:
Στην τελευταία dev έχει βάλει κανείς σας το magisk το εγκαθιστώντας μέσω twrp ολοκληρώνεται αλλά δεν το βρίσκω μόλις ανοίγει το τηλέφωνο.
Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0