περνα το magisk manager και θα το δεις Download Magisk Manager Latest Version 6.0.1 For Android 2018Ο/H Dimos Foutsis έγραψε:
Στην τελευταία dev έχει βάλει κανείς σας το magisk το εγκαθιστώντας μέσω twrp ολοκληρώνεται αλλά δεν το βρίσκω μόλις ανοίγει το τηλέφωνο.
Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Mi mix 2 s πρωτες εντυπωσεις
-
-
Ο/H makisfz έγραψε:
Ο/H Dimos Foutsis έγραψε:
Στην τελευταία dev έχει βάλει κανείς σας το magisk το εγκαθιστώντας μέσω twrp ολοκληρώνεται αλλά δεν το βρίσκω μόλις ανοίγει το τηλέφωνο.
-
Καλησπέρα. Είμαι μέ την τελευταία stable 10.0.3 και θέλω να δοκιμάσω την ελληνική dev ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω?
Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Οδηγούς στον υπολογιστή σου
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Ξεκλείδωμα
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018)
Και πέρασμα της xtrv
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Προσέχεις:
Πρώτο Βήμα Μόλις Αγοράσεις Xiaomi με Android 8 Oreo ή νεότερη έκδοση - Βασικοί Έλεγχοι
Stable rom
[Stable] MIUI V10.0.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων ROM)
Και dev rom
[Miui 10 8.10.18] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 36 συσκευές -
Καλημέρα το dolby στην τελευταία dev 8.10.18 ξέρετε αν δουλεύει έχω βάλει και το magisk αλλά τίποτα.
Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ρε παιδιά πως κόβουμε τις ειδοποιήσεις από mi video και μουσική; Μου έχουν σπάσει τα νεύρα.
Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
settings->installed apps
Κάνεις αναζήτηση το όνομα της εφαρμογής και απενεργοποιείς τις ειδοποιήσεις της.
Βέβαια αν δε χρησιμοποιείς τις συγκεκριμένες εφαρμογές μπορείς να τις διαγράψεις.
Απεγκατάσταση προεγκατεστημένων εφαρμογών με το Bloatware Removal Tool -
Ενα προβλημα που παρατηρω ειναι οτι τα widgets παγωνουν δηλαδη widget με ενα ρολοι,η ωρα παγωνει οταν ειναι κλειδωμενο το τηλεφωνο και το ξανανοιξω,
επισης widget που δειχνει με ποιο wifi ειμαι συνδεδεμενος παρουσιαζει το ιδιο προβλημα παγωνει οταν το τηλεφωνο κλειδωνει και ακομα και αν εχω αλλαξει wifi μου δειχνει το παλιο,δεν ξερω αν ειναι καποια ρυθμιση.
Κατι αλλο οταν συνδεω το τηλεφωνο στο pc ειναι παντα στη φορτιση και πρεπει καθε φορα να πηγαινω χειροκινητα να το αλλαζω στη μεταφορα αρχειων, θυμαμαι μια ρυθμιση στις
ρυθμισεις για προγραματιστες αλλα δε μπορω να τη βρω. -
Πότε βγήκε 10.0.3.0, πότε τη μάζεψαν, χαμπάρι δε πήρα - ποτέ δε μου ήρθε ειδοποίηση αναβάθμισης.
Πάντως προσωπικά δηλώνω απολύτως ευχαριστημένος από τη συσκευή - heavy duty χρήση και φωτογραφίες, όλα πάρα πολύ καλά. -
-
Ο/H annonnaki έγραψε:
Έβαλα από χθες την τελευταία xtrv dev 8.10.25.
Απλά εξαιρετική. Νομίζω πιο smooth απο τις προηγούμενες. Ταχύτατη και χωρίς προβλήματα. Βάλτε άφοβα.
Επίσης antutu 284.564.
Είχα καιρό να το δοκιμάσω και μου άρεσε.
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Ο/H annonnaki έγραψε:
Έβαλα από χθες την τελευταία xtrv dev 8.10.25.
Απλά εξαιρετική. Νομίζω πιο smooth απο τις προηγούμενες. Ταχύτατη και χωρίς προβλήματα. Βάλτε άφοβα.
Επίσης antutu 284.564.
Είχα καιρό να το δοκιμάσω και μου άρεσε.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0