ήρθε καινούρια έκδοση 10.0.6 πως ειναι καλύτερα να την περάσουμε μεσω των ρυθμίσεων η να την κατεβασουμε απο σάιτ;
Mi mix 2 s πρωτες εντυπωσεις
-
-
Εγώ την πέρασα σήμερα κανονικά από τις ρυθμίσεις μέσω OTA update και πάει μπάλα. Βασικά όλες τις αναβαθμίσεις έτσι τις έχω περάσει και δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό πρόβλημα. Να πω ότι η συσκευή μου είναι Global Version από Info Guest και ο bootloader είναι απείραχτος. Είναι μαμά το κινητό.Ο/H some1 έγραψε:
ήρθε καινούρια έκδοση 10.0.6 πως ειναι καλύτερα να την περάσουμε μεσω των ρυθμίσεων η να την κατεβασουμε απο σάιτ;
-
ΠαρομοίωςΟ/H billphone έγραψε:
Παιδιά δεν τα κατάφερα, υπέκυψα!
Φταίει και το πλαίσιο. 349€ και 36 άτοκες!
Τι να κάνω, άνθρωπος με αδυναμίες είμαι και εγώ!

.....Αλλά δεν θα άντεχα να βλέπω δόσεις για τρία χρόνια....Έβαλα 24 δόσεις
Ας προσέχαμε
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.

-
-

-
-
-
Σ' ευχαριστώ Γιώργο!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.

-

-
Δοκίμασα την πρώτη.Δεν τρελάθηκα, αλλά ok . Εξαρτάται γούστα είναι αυτά.Κατεληξα σε μια tpu nillkin γιατί θέλω να φαίνεται το κινητό,τα χρώματα του
Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εγω εχω αυτην εδω σε μαύρο χρώμα,το τηλεφωνο ειναι λευκό. Nillkin Super Frosted για Xiaomi Mi Mix 2S (Μαύρο) | BlueByte | bbshop.gr
-
Είμαι με την τελευταία stable και δεν έχω ξεκλειδώσει ακόμα.
Μπορώ να βάλω την developer;
Την βάζω στη μνήμη του κινητού και την φλασαρω από τον updater; (Επιλογή πακέτου ενημέρωσης);
Στην μετάβαση από stable σε developer δεν έχουμε ARB;
Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας TapatalkὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.

-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0

.jpg)