Mi mix 2 s πρωτες εντυπωσεις
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Οποτε μπορείς να το δοκιμάσεις εσύ.
Αν δεις ότι δεν μπαίνει βάζεις το 3.2.3.1.
Το τελευταίο είναι το 3.2.3-2..
Xiaomi 13 -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Θελω φωτό από script παύλες.
Ούτε εσύ δεν έχεις κάνει φορμάτ;;
Τωρα φλασαρα μονο το recovery partition με το 3.2.3-2Xiaomi 13 -
-
γεια σε ολους
απο σημερα μπηκα και εγω στην παρεα σας καθως αγορασα ενα Mi mix 2s
πρωτη φορα miui user οποτε εχω αρκετες αποριες
η βασικη μου απορια (επειδη το πηρα ελαφρως μεταχειρισμενο) αν ειναι global η chinese global.
στο κουτι εχει ενα αυτοκολλητο που αναφερει global version και μερικες χωρες, η rom που φοραει ειναι η MIUI GLOBAL 10.0 stable ΑΛΛΑ οταν ο bootloader ειναι unlocked
τι κανω? -
Ο/H charlie_GR έγραψε:
στο κουτι εχει ενα αυτοκολλητο που αναφερει global version
-
ok
-
-
επισης ολα τα google apps ειναι στο Installed apps αλλα δεν εχει πουθενα επιλογη για να τις σβησεις απλα αναφερει force stop, uninstall updates, clear data
απο την στιγμη που φαινεται να ειναι official global αλλα εχει ξεκλειδωτο bootloader εγω κανονικα πρεπει να το κανω Lock και μετα unlock για να ειναι ξεκλειδωτο σε δικα μου στοιχεια?
εαν ναι υπαρχει καποιος οδηγος?
επισης στο about phone->Verification το model name ειναι M1803D5XA (αφου ειναι ΧΑ ειναι international σωστα)?
φοβαμαι οτι πρεπει να το κανω Lock και μετα unlock με δικα μου στοιχεια οποτε καθε οδηγος ειναι καλοδεχουμενος
ΥΓ εφαγα ηττα απο το netflix -
καλησπέρα σε ολους!! Πέρασα τη τελευταία beta pie και το μονο που δεν λειτουργεί ειναι το εικονίδιο της αναβάθμισης ... μου βγάζει ενα μήνυμα οτι σταμάτησε να λειτουργεί
γενικά η ρομ παει πολυ καλά όπως μου είπατε....
την ρομ την περασα απροβλημάτιστα με το twrp απο geo 3.2.2-0 τώρα ομως όποτε μπαίνω recovery δεν πιάνει καθόλου το touch ειναι επειδή ειναι παλαιότερη έκδοση και πρέπει ν περάσω κάποιο πιο new?
Σκέφτηκα να ξαναπεράσω την ρομ μπας και δεν την πέρασε σωστά την 1η φορα και ισως φτιαχτεί το πρόβλημα με το updater ! -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0