Πρόσεξε το αυτό με τον κλειδωμένο bootloader. Μη σου κλειδώσει και ψάχνεις τον άλλο που το πήρες να στο ανοίξει. Το έχει βγάλει από το λογαριασμό του;
Mi mix 2 s πρωτες εντυπωσεις
-
-
μεσα εγω περασει εγω δικο μου mi account, αν αυτο εννοεις, απλα ο bootloader ητανξεκλειδωτος οταν αγορασα το κινητο και θελω να τον ξεκλειδωσω με δικα μου στοιχεια
οποτε το ερωτημα ειναι τωρα πως θα κλειδωθει περνωντας την global dev! -
Εγώ θα το κλείδωμα περνώντας official dev rom με το miflash σε fastboot. Και θα ξεκλείδωνα με το δικό μου λογαριασμό, θα πέρναγα twrp και θα φλασαρα την xtrv dev από το μηδέν.
Το κλείδωμα/ξεκλείδωμα θα πάρει μέρες βέβαια, αλλά θα είναι "δικό" σου.
Για να γίνουν όλα αυτά πρέπει ο προηγούμενος να το έχει βγάλει από το δικό του λογαριασμό. Να έχει ελευθερωθεί το τηλέφωνο από παλιές δεσμεύσεις. Αν όχι δεν θα μπορέσεις να ξεκλειδωσεις και θα τον ψάχνεις... -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Εγώ θα το κλείδωμα περνώντας official dev rom με το miflash σε fastboot. Και θα ξεκλείδωνα με το δικό μου λογαριασμό, θα πέρναγα twrp και θα φλασαρα την xtrv dev από το μηδέν.
Το κλείδωμα/ξεκλείδωμα θα πάρει μέρες βέβαια, αλλά θα είναι "δικό" σου.
Για να γίνουν όλα αυτά πρέπει ο προηγούμενος να το έχει βγάλει από το δικό του λογαριασμό. Να έχει ελευθερωθεί το τηλέφωνο από παλιές δεσμεύσεις. Αν όχι δεν θα μπορέσεις να ξεκλειδωσεις και θα τον ψάχνεις...
-
Να τον ρωτήσεις.
Αλλά εφόσον έχεις περάσει τον δικό σου και δεν έχει γκρινιάξει, μάλλον δεν θα έχεις θέμα.
@geoanto555; -
-
Ο/H charlie_GR έγραψε:
μεσα εγω περασει εγω δικο μου mi account, αν αυτο εννοεις, απλα ο bootloader ητανξεκλειδωτος οταν αγορασα το κινητο και θελω να τον ξεκλειδωσω με δικα μου στοιχεια
οποτε το ερωτημα ειναι τωρα πως θα κλειδωθει περνωντας την global dev!
Φλασαροντας απλά την dev δεν κλειδώνει.
Μόνο με fastboot rom. Flash and lock.
Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας TapatalkὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Να δεις αυτός που στο εδωσε αν μέσα στο i.mi.com/find device υπάρχει η συσκευή σου.
Εσύ δεν μπορείς να κάνεις κάτι , αν και όπως λέει ο Αποστόλης αν υπήρχε θέμα θα στο έβγαζε.
στοmi cloud-> find device βλέπω ένα mi mix 2s offline,οπότε μάλλον είμαστε εντάξει.fastboot ROM που θα βρω για να φλασαρω μέσω mi flash? Εδώ -
-
tnx Guys!
-
Ήρθε ενημέρωση η v10.0.9.0 για Google Lens support!
Την κάμερα θα εννοεί;
Προχωράω και βλέπουμε... -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0