Γεια σας κ από εμένα .όπως είχα πει έχω την global version.σημερα κατάφερα κ ξεκλειδωσα τον bootloader.για να περάσω την dev πρέπει να φλασαρω το twrp και μετά την ρομ η κανω λάθος;
Mi mix 2 s πρωτες εντυπωσεις
-
-
-
My themes keeps reverting to default
Εχει συμβεί σε κανέναν αυτό?
Έχω βρει δύο θέματα κ το κινητό σε ακανόνιστο χρόνο επιλέγει να βάλει παλι την default theme...έχω επιλέγω παλιβυο θέμα της αρεσκείας μου κ το κινητό μετά από λίγο γυρνάει σε default.. -
-
Ο/H annonnaki έγραψε:
Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Με την αυτόματη φψτεινότητα έχετε πρόβλημα παιδιά;
Με official dev που είμαι εγώ δυστυχώς δεν δουλεύει καλά. Θεοσκότεινα είναι.Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
@gchatoutsidis αυτό
@charlie_GR εφόσον μιλάς για 3rd party αλλάζει το θέμα. Ίσως υπάρχει ζήτημα συμβατότητας. Εδώ ακόμα και αυτά που σου δίνει officially στο miui πολλές φορές βγάζουν μήνυμα για συμβατότητα με android 9 p.
@sso εγώ το έχω συνηθίσει αλλά όντως είναι χαμηλά ο φωτισμός γενικά. Το καταλαβαίνεις όταν το βάζεις δίπλα δίπλα με άλλη συσκευή. Εγώ το έχω παρατηρήσει δίπλα σε s9 και iPhone. Ανέβασα λίγο την φωτεινότητα από ρυθμίσεις (ορίζεις τη βάση επάνω στην οποία δουλεύει η αυτόματη φωτεινότητα αν κατάλαβα καλά) αλλά η διαφορά είναι αισθητή ακόμα και έτσι. Δεν μου κακοφαινεται γιατί πλησιάζω τις 6 ώρεςsot. -
Και χωρίς να το βάλω δίπλα σε άλλο το καταλβαίνω και πολύ μάλιστα!!!
Ξέρετε αν στην stable δώσανε τίποτα;;;night side ή κάτι άλλο από mix3;Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
@sso Stable όχι δεν δώσανε τίποτα εκτός από Google lens
@annonnaki το pixel theme λέει ότι έχει compatibility issues με την version του miui μπλα μπλα κ δεν το έκανα εγκατάσταση
Πραγματικά ένα ωραίο θέμα δεν έχω βρει.
Άσχετο ασχολήθηκε κανείς μέ Netflix???έχω περάσει μια τροποποιημένη version για L3 αλλά δυστυχώς είναι πολύ παλιά version της εφαρμογής... -
Όντως, από θέματα και εγώ δεν βρίσκω κάτι αξιόλογο...
Με netfix δεν έχω ασχοληθεί καθόλου.
Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας TapatalkὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H charlie_GR έγραψε:
Anyway αν υπάρχει κάποιο καλό theme ενημερώστε με.
Ο/H sso έγραψε:
Όντως, από θέματα και εγώ δεν βρίσκω κάτι αξιόλογο...
Έχω φτιάξει 3 θέματα με μεράκι και ακόμα ένα είναι έτοιμο αλλά πρέπει να είστε με XTRV ή EU Rom που έχει αφαιρεθεί το Miui theme policy για 3rd party, αλλιώς με τον Theme editor από την cache του σε αφήνει να το εφαρμόσεις αλλα το χάνει σύντομα!
Ρίξτε μια ματιά εδώ: Theme Blue platinum by spirosmeg ΚΑΙ Beautiful dark life by spirosmeg ! ειδικά το δεύτερο είναι πολύ καλό!
Netflix έχω πρόσφατο app που δουλεύει!Netflix app
Xiaomi 13
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0