Παιδιά καλημέρα σας , πέρασα χτες την 8.12.27 official beta και στις σκοτεινές φωτογραφίες πέρασα σε εποχές redmi note 3 pro.Εκει που στο απόλυτο σκοτάδι έβγαζε φωτεινότητα από το πουθενά χωρίς καν το night mode με αυτή την αναβάθμιση παπαλα
Mi mix 2 s πρωτες εντυπωσεις
-
-
-
Ο/H charlie_GR έγραψε:
Μόλις κατέβασα την global Stable 10.2.1.0 που έδωσε night mode + slow motion video
Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H charlie_GR έγραψε:
Μόλις κατέβασα την global Stable 10.2.1.0 που έδωσε night mode + slow motion video
Πού βρίσκουμε αυτή που λες;Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
Αν είναι δυνατόν το Mix2s να θέλει gcam. Οργώνει η κάμερα και σπέρνει πανικό παντού. Άντε να χρειαστεί στα κατά μαύρα σκοτάδια.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Αν είναι δυνατόν το Mix2s να θέλει gcam. Οργώνει η κάμερα και σπέρνει πανικό παντού. Άντε να χρειαστεί στα κατά μαύρα σκοτάδια.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εκτος και αν κανω λαθος καθως δεν βρηκα χρονο να τα δω ολα
Επισης το slow motion στα 960 fps ειναι για γελια, ειδικα ο χρονος που σου δινει να τραβηξεις
απλα αστειο -
Μετά το σημερινό update
Ο/H charlie_GR έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αν κανεις βρει τροπο να τραβαει πανω απο 2 sec τα οποια τα επεκτεινει σε 10 sec slow motion @ 960 fps ας ενημερωσει -
Με την stable ή την development?
Ο/H Bobo25 έγραψε:
Μετά το σημερινό update
Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Dimos Foutsis έγραψε:
Με την stable ή την development?Ο/H Bobo25 έγραψε:
Μετά το σημερινό update
Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και με dev...
Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας TapatalkὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0