Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
@George 21 Όσον αφορά την εφαρμογή της Alpha Bank και το Magisk, θα πρέπει να πας Magisk Manager => Magisk Hide και να επιλέξεις την εφαρμογή της Alpha Bank. Για την άλλη ερώτηση σου σχετικά με το adaway, πιστεύω θα το βρεις εύκολα με μια απλή αναζήτηση στο Google.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα στην κοινότητα,
Παιδιά μια ερώτηση - προβληματισμός σχετικά με το arb. Μετά απο διάβασμα σε φορουμ (εδώ,επίσημο mi, και γενικά άλλα sites) καταλαβαίνω ότι το θέμα με το arb καλά κρατεί.
Τώρα ο προβληματισμός μου. Εμείς που έχουμε anti-3 παραμένουμε σε rom με anti-3 ή προχωράμε σε αναβαθμίσεις των rom μας με anti-4. Πόσο θα μένουμε πίσω και χάνουμε ενημερώσεις οι οποίες σαν νεώτερες (σύμφωνα με την λογική) μας προσφέρουν καινούριες δυνατότητες, καινουριες ρυθμίσεις ασφαλείας, λύσεις σε διάφορα bugs στην συσκεύη κλπ. Πλέον υπάρχει και stable με anti-4 (9.5.19) οπότε έχουμε την δυνατότητα να γυρίσουμε σε σταθερή rom αν αντιμετοπίζουμε προβλήματα με τις beta.
Θα με ενδιέφεραν οι απόψεις σας.
Ευχαριστώ -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
@George 21 Όσον αφορά την εφαρμογή της Alpha Bank και το Magisk, θα πρέπει να πας Magisk Manager => Magisk Hide και να επιλέξεις την εφαρμογή της Alpha Bank. Για την άλλη ερώτηση σου σχετικά με το adaway, πιστεύω θα το βρεις εύκολα με μια απλή αναζήτηση στο Google.
Καλημέρα παιδιά έχει παρατηρήσει κάποιος τρίξιμο στη συσκευή κοντά στη θύρα φόρτισης στη κάτω πλευρά;
Καλημέρα σε όλους.
Εχθές έφαγε ένα restart την ώρα που μιλούσα με την γυναίκα μου. Σταμάτησε λέει να με ακούει, κοίταξε το τηλέφωνο και είδε το λογότυπο mi.
Είχε κανένας άλλος τέτοιο πράμα; Random restart;
Με τελευταία official είναι.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
-
-
Ο/H George 21 έγραψε:
Ο/H fanismarg έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkείσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... -
Ο/H fanismarg έγραψε:
Ο/H George 21 έγραψε:
Ο/H fanismarg έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
[/quote]είναι vip ακόμα. έχει έρθει μόνο στα email[/quote]
Οκ... Κατάλαβα... Πότε θα είναι διαθέσιμη σε όλους ξέρεις;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkείσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0