Ερώτηση. Πως γίνεται να βγάλω τελείως την τέρμα αριστερά καρτέλα στην αρχική οθόνη;
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Γειά σε όλους!! Μόλις αγόρασα το note 5 και έχω το εξής πρόβλημα. Όταν έχω το ράδιο σε ανοιχτή ακρόαση και μου έρθει οποιαδήποτε ειδοποίηση αυτό σταματά και μεταφέρει την μουσική στα ακουστικά ενώ η επιλογή στο μενού του ράδιου παραμένει στο μεγάφωνο και όπως καταλαβαίνετε είναι εκνευριστικό να το ξεκινώ συνέχεια χειροκίνητα.Το έχει παρατήρηση κανείς άλλος;; έχω την 9.5.19.0.
[/quote]Επίσης μέρα από λίγο ψάξιμο ανακάλυψα ότι όταν πάω στης ρυθμίσεις στην επιλογή πλήρους οθόνης το ράδιο σβήνει εντελώς. -
Έχει θέματα Γενικά η 9.5.19.0. Υπομονή για την επόμενη
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk -
Ο/H TasVas έγραψε:
Ερώτηση. Πως γίνεται να βγάλω τελείως την τέρμα αριστερά καρτέλα στην αρχική οθόνη;
Το ξεκλικάρεις. -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H TasVas έγραψε:
-
Περιμένεις update. Δεν υπάρχει λύση, αν δεν βλέπεις το app vault.
-
Ο/H TasVas έγραψε:
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H TasVas έγραψε:
-
Με την 9.6.2.0 και Cosmote δεν έχω δεδομένα σήμερα...
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk -
Υπήρχε πρόβλημα σήμερα το πρωί Λεπτοκαρυά και Κατερίνη, τώρα Θεσσαλονίκη όλα καλά επανήλθαν τα δεδομένα, κάποιο θέμα θα είχαν με το δίκτυο
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Επιβεβαιώνω και εγώ, βγήκα στο δρόμο για τη δουλειά και δεδομένα πάπαλα, ούτε καν έδειχνε να γυρίζει σε 3G από LTE στα handovers των πύργων. Νόμιζα στην αρχή ότι φταίει το μόντεμ ή το MIUI 10 αλλά έστρωσε. Πολλά προβλήματα η Cosmote τελευταία.
-
Ο/H Vaggelis74 έγραψε:
Υπήρχε πρόβλημα σήμερα το πρωί Λεπτοκαρυά και Κατερίνη, τώρα Θεσσαλονίκη όλα καλά επανήλθαν τα δεδομένα, κάποιο θέμα θα είχαν με το δίκτυο
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ηλίας -
Ήμουν έτοιμος για φορμάτ...
Αχαχαχαχαχαχαχα... Όλα καλά. Επανήλθε κανονικά
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0