Να φύγει αποκλείεται.
Να πάει στο 5 κάποια στιγμή πολύ πιθανό.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H kodorevi8ulis έγραψε:
γιατί πιστεύετε ότι θα φύγει το anti roll ;
με ποιο σκεπτικό ;;; :))
άντε να μπει η επιλογή στα dev options για απενεργοποίηση του .... το να φύγει απλά δεν παίζει και συγκεκριμένα και δεν έχει και σημασία πλέον (μόνο για το μικρό κομμάτι χρηστών που δεν έχουν αναβαθμίσει να έχει)
Μα δεν συζητάμε να φύγει.. μη τυχόν ανέβει και την πατήσουμε από καμία 8.8.16 με 4αρι πάμε να κατέβουμε σε καμία 9.6.3.0 που μπορεί να να την ανεβάσουν σε 5αρι ξαφνικά και λαχταρησουμε..Ο/H EvangeliaK έγραψε:
Να φύγει αποκλείεται.
εσύ ...Ο/H drivth έγραψε:
Μα δεν συζητάμε να φύγει.. μη τυχόν ανέβει και την πατήσουμε από καμία 8.8.16 με 4αρι πάμε να κατέβουμε σε καμία 9.6.3.0 που μπορεί να να την ανεβάσουν σε 5αρι ξαφνικά και λαχταρησουμε..
Κάπου μου ξεφυγε ο παίχτης δεν τον είδα που ρώτησε.. είμαι και στη δουλειά και παρακολουθώ το νήμα στα κλεφτά..Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
εσύ ...Ο/H drivth έγραψε:
Μα δεν συζητάμε να φύγει.. μη τυχόν ανέβει και την πατήσουμε από καμία 8.8.16 με 4αρι πάμε να κατέβουμε σε καμία 9.6.3.0 που μπορεί να να την ανεβάσουν σε 5αρι ξαφνικά και λαχταρησουμε..
ο άλλος ρωτάει αν έχει φύγει![]()
Ο/H nutrialex έγραψε:
Παιδιά εχω λίγο μπερδευτεί. Έχω διαβάσει αρκετά αλλά τα έχω κάνει μαντάρα.