Οχι τίποτα... Εκεί δε φεύγει... Υγρασία νερο όχι με τίποτα... Δε ξέρω τι άλλο να κάνω....συνεχίζω το βάλε βγάλε, φυσά ρούφα τραβατονε ... Χαχαχα...
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Μεγαλη...π@τσα roufatravatone ρε φίλε!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αλλαξε λίγο το εικονίδιο τώρα ενώ ήταν ακουστικά κ μικρόφωνο τώρα είναι μόνο ακουστικά...
-
Κάνε και μια δοκιμή με το soundabout, ποτέ δεν ξέρεις....
details?id=com.woodslink.android.wiredheadphoneroutingfix&hl=en_US
Επίσης, αντί να φυσήξεις αέρα μέσα στη συσκευή (αν είναι κάποιο σκουπιδάκι), δοκίμασε το ανάποδο με μια ηλεκτρική σκούπα. -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μπα δε γίνεται τίποτα...
Το soundabout δε μου το ανοίγει... -
Ωχ, ναι, τώρα το είδα κι εγώ...
Άτιμο Oreo, στην προηγούμενη συσκευή μου δούλευε ρολόι. Δοκίμασες καμιά άλλη από τις παρόμοιες εφαρμογές που προτείνει?
Δες καλύτερα και τι παίζει με την εγγύηση. -
Μαλλον πάει για σερβις με εγγύηση... Αλλά είμαι διακοπές κ θα αργήσω να γυρίσω....
Αυτό είναι το σπάσιμο....
Ποιες είναι παρόμοιες εφαρμογές??? -
Από τη σελίδα του soundabout στο playstore, δες τι άλλες εφαρμογές προτείνει.
Τουλάχιστον να διορθωθεί προσωρινά, μέχρι να δεις τι θα κάνεις με την εγγύηση.
Lesser Audio switch, headset toggle, audio router
Αυτά δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά λογικά θα κάνουν παρόμοια δουλειά. -
Ωραία ωραία, δηλαδή τώρα στα νήματα που ποστάρει κόσμος για βοήθεια, μπορούμε να βάζουμε βίντεο, να ποστάρουμε ανέκδοτα και να χαβαλεδιάζουμε όταν ο άλλος ψάχνει λύση για το πρόβλημά του. Δεν είναι κακό να μην είμαστε αποστειρωμένοι, αλλά να υπάρχει και ένα όριο. Η γνώμη μου είναι αυτή, σε όποιον αρέσει.
Edit : Όποιος νομίζει ότι έχω άδικο, το συζητάω ευχαρίστως με pm.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Καινούρια συσκευή για την γυναίκα RN5 4/64 από Κωτσόβολο.
Αν θέλετε μου απαντάτε:
1) Tempered glass έχετε βάλει το full face; γιατί θέλω να πάρω το Nilkin αλλά είδα ότι δεν φτάνει ως την άκρη
2) Το θέμα με το antirollback έχει λυθεί; Μπορώ να έχω τη δυνατότητα να επιστρέψω σε προηγούμενη ROM με anti4; Θα μπορώ να επιστρέψω σε backup προηγούμενης ROM με anti4 που θα έχω κρατήσει από TWRP;
(Δεν έχω ακόμα προλάβει να ανοίξω το κουτί. Υποθέτω ότι θα είναι anti4) -
Είχα βάλει τζαμάκι που πήγαινε αρκετά κοντά στην άκρη αλλά άρχισε να ξεκολλάει μετά από μερικές βδομάδες και το έβγαλα. Έχω και το Nilkin αλλά δεν έχω αποφασίσει να το περάσω.
Για την ρομ που θα έχει η συσκευή σου εξαρτάται από την παρτίδα. Μπορεί και να μην έχει arb4. Περίμενε να δεις πρώτα τι παίζει και κοιτάς τι να κάνεις μετά.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0