Μπορεί και να μην είναι αλλά να λένε ότι είναι...έλεγχο κάνατε ?
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
@NasDriver όχι ακόμα του είπα να κάνει ένα reboot και να δει τι γράφει στο κάτω μέρος. Αυτό μας αρκεί σωστά; Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να το πάρω σπίτι για να το ελέγξω.
-
-
@Firem@n , πιστεύω πως ναι, αν και τον έλεγχο μπορείς να τον κάνεις και με ένα team viewer ή το βλέπεις και το ρυθμίσεις > πρόσθετες ρυθμίσεις > επιλογές για προγραμματιστές > κατάσταση mi ξεκλειδώματος.
@ninjamoz , το redmi note 3 λες ? Αθάνατο τηλέφωνο αν το πρόσεχες λίγο και τουμπανάκι
-
Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
δεν το προσεχα καθολου. το ειχα και σαν κοντερ στο ποδηλατο. εχει φαει απιστευτη βροχη σαν κοντερ. και ειναι πραγματικα αθανατο. το ανοιξα να αλλαξω μπαταρια και μεσα δεν ειχε ιχνος σκονης ή βρωμιαςΟ/H NasDriver έγραψε:
-
Βγήκε 9.6.4
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk -
Το δικό μου 6/64 κινέζικο, ήρθε με global και ήταν ξεκλείδωτο
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Είχε κινεζική ROM μιας και ήταν η κινεζική έκδοση και το ξεκλείδωσαν να βάλουν την Global. Αυτό λογικό ακούγεται.Ο/H vrwmiaris έγραψε:
Το δικό μου 6/64 κινέζικο, ήρθε με global και ήταν ξεκλείδωτο
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νέο update πριν από λίγο....

Redmi Note 5 via TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
-
Να πουλήσει ήθελε ο Κινέζος , αυτό ήθελε να καταλάβει , καλύτερα πάντως , από το να κλειδώνεις και να ξεκλειδώνεις πάλι με δικό σου λογαριασμό...Ο/H Firem@n έγραψε:
Ο έλεγχος μόλις έγινε και είναι κλειδωμένο. Τώρα τι σκ@τ@ κατάλαβε ο τύπος που μίλησα...
θα τα ξαναπούμε σε λίγες μέρες που θα έχω το κινητό στην κατοχή μου για ξεκλείδωμα και πέρασμα rom. Ευχαριστώ και πάλι!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0