Δεν έχουν βίντεο κλήση τα xiaomi, μόνο μέσα από εφαρμογές, πχ viber

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούμόνο μέσω viber.....imo......google duo........messeger.....η κάποια παρόμοια εφαρμογή!!!!!Ο/H bandit έγραψε:
Καλημέρα μου ήρθε σήμερα η αναλαμπή να κάνω βίντεο κλήση, μετά από πολλά χρόνια αλλά δεν το βρίσκω πουθενά. Τη παίζει
Ευχαριστώ
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H NasDriver έγραψε:
Δεν έχουν βίντεο κλήση τα xiaomi, μόνο μέσα από εφαρμογές, πχ viber![]()
οπως σου ήρθε, να σου φύγει!!!Ο/H bandit έγραψε:
Καλημέρα μου ήρθε σήμερα η αναλαμπή να κάνω βίντεο κλήση, μετά από πολλά χρόνια αλλά δεν το βρίσκω πουθενά. Τη παίζει
Ευχαριστώ
Αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει στο repository του Magisk. Εκεί δηλαδή που πας για να δεις τα ενεργά modules πρέπει να υπάρχει κάπου η επιλογή για εγκατάσταση από το αποθετήριο του Magisk.Ο/H Dim Max έγραψε:
καλησπερα. Υπαρχει καποιο link για viper4android magisk module?
Εχω την τελευταια aroma
Ευχαριστω
Στην εφαρμογή πάτα επάνω αριστερά να σου ανοίξει το μενού και πάτα εκεί που λέει λήψεις, γράψε στην αναζήτηση viper και θα στο βγάλει για κατέβασμαΟ/H Dim Max έγραψε:
καλησπερα. Υπαρχει καποιο link για viper4android magisk module?
Εχω την τελευταια aroma
Ευχαριστω
Το μήνυμά σου μεταφέρθηκε εδώ.Ο/H gkoutrou68 έγραψε:
Το δικό μου έκανε μόνο του την αναβάθμιση σε 9.6.4 εχθές.
Εδώ και καιρό μου έβγαζε ειδοποίηση να κάνω την αναβάθμιση, άλλοτε την αγνοούσα, άλοτε την έκλεινα,
αλλά εχθές το πρωί που σηκώθηκα είδα ειδοποίηση ότι έγινε η αναβάθμιση.
Καινούργια φάση η xiaomi![]()
με το έτσι θέλω![]()
Ο/H zombie99 έγραψε:
Καλησπερα παιδια, μια ερωτηση θα ηθελα να κανω (παλι χαχα)
Λοιπον, πολυ καλο το miui 9 αλλα υπαρχει καποιο tool ακομα και rooted στου στυλ gravity box ή κατι για UI Customization ??
και κατι αλλο αν εχετε κατα νου, εχετε καμια ιδεα πως γινεται και αν γινεται να κανω unlink το call & notification volume ετσι ωστε το καθε ενα να ρυθμιζεται διαφορετικα ;;;
Ευχαριστω, καλο σας μεσημερι
Υπήρχαν τα Miui Tweaks και το xMIUI αλλά είχαν βγει για UI Customization στο MIUI 8 και όχι στο 9. Πολλά από τα πράγματα που έφτιαχναν δυστυχώς σταμάτησαν να λειτουργούν στο 9. Επίσης και τα 2 projects έχουν εγκαταλειφθεί από τους δημιουργούς τους (hartec και Solarwarez). Τέλος, επειδή και τα 2 αυτά modules απαιτούν την εγκατάσταση του xposed framework, υποστήριξη xposed για το 8.1 Oreo και ειδικά σε MIUI δεν έχω δει να υπάρχει. Στην καλύτερη το framework δεν παίζει. Στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων έχεις bootloop. Λύση δεν υπάρχει μέχρι στιγμής, πόσο μάλλον στο MIUI 10 και αν κρίνω από το γεγονός ότι ο rovo (ο δημιουργός του xposed) έχει να δώσει σημεία ζωής από τα τέλη Γενάρη, δεν θα περίμενα κάτι άμεσα.Ο/H zombie99 έγραψε:
Καλησπερα παιδια, μια ερωτηση θα ηθελα να κανω (παλι χαχα)
Λοιπον, πολυ καλο το miui 9 αλλα υπαρχει καποιο tool ακομα και rooted στου στυλ gravity box ή κατι για UI Customization ??
και κατι αλλο αν εχετε κατα νου, εχετε καμια ιδεα πως γινεται και αν γινεται να κανω unlink το call & notification volume ετσι ωστε το καθε ενα να ρυθμιζεται διαφορετικα ;;;
Ευχαριστω, καλο σας μεσημερι