απο miui 10 global beta σε stable θα γινει κανονια μεσω του updater?
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Ο/H akalyptos03 έγραψε:
απο miui 10 global best σε stable θα γινει κανονια μεσω του updater?
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk -
Ο/H akalyptos03 έγραψε:
απο miui 10 global beta σε stable θα γινει κανονια μεσω του updater?
Εεεεε και όποιος την έβαλε ας κάνει ένα κόπο να ελέγξει το ARB της έτσι για τον φόβο των Ιουδαίων!! -
Απ' όσο γνωρίζω δεν υπάρχει γυρισμός σε Stable από Dev μέσω updater, το βλέπει ακριβώς όπως σωστά ειπώθηκε ως downgrade και δεν σε αφήνει να συνεχίσεις. Χρειάζεται ξεκλείδωμα και Mi Flash για να επανέλθεις σε Stable channel.
-
Ο/H gplat έγραψε:
Πόση μπαταρία προτείνεται να έχουμε για την αναβάθμιση;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Redmi Note 5 via TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Καλησπέρα, είχα περάσει την 9.6.4 δύο φορες και είχα διάφορα θέματα, σαφώς λιγότερη διάρκεια η μπαταρία και εδώ και λίγες μέρες πολύ λαγκαρισμα. Λίγο πριν αρχίσω να σβήνω εφαρμογές για να δω ποια φταιει, βγήκε η 10 και το λαγκ εξαφανίστηκε τώρα μενει να δω τι θα γίνει με την μπαταρία. Το CHRONUS WEATJE WIDGET ξέρει κανείς αν φιμιουργει κανένα πρόβλημα;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα. Κατέβασα κι εγώ τα δυο αρχεία zip που δόθηκαν παραπίσω αλλά δεν μου κάνει την ενημέρωση με κανένα από τα δυο. Είμαι σε 9.6.4.0 Global. Την ενημέρωση πάω να την κάνω από Ενημέρωση συστήματος-->επιλογή πακέτου ενημέρωσης αλλά ενώ διαβάζει το αρχείο και γράφει Γίνεται απόκτηση πληροφοριών, μένει εκεί και δεν προχωράει. Κάνω κάτι λάθος;
-
Ο/H manikgrc έγραψε:
Καλησπέρα. Κατέβασα κι εγώ τα δυο αρχεία zip που δόθηκαν παραπίσω αλλά δεν μου κάνει την ενημέρωση με κανένα από τα δυο. Είμαι σε 9.6.4.0 Global. Την ενημέρωση πάω να την κάνω από Ενημέρωση συστήματος-->επιλογή πακέτου ενημέρωσης αλλά ενώ διαβάζει το αρχείο και γράφει Γίνεται απόκτηση πληροφοριών, μένει εκεί και δεν προχωράει. Κάνω κάτι λάθος;
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H manikgrc έγραψε:
-
Ο/H manikgrc έγραψε:
Όχι τίποτα, απλά δεν προχωράει.
-
Μήπως ψάχνει τον σέρβερ για γνησιότητα και δεν μπορεί γιατί η χιαομι το κατέβασε ;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παίζει και αυτό μεν, αλλά το βλέπω πολύ χλωμό ως ενδεχόμενο με δεδομένο του πόσοι κατάφεραν να φλασάρουν με επιτυχία.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0