Τι εννοείς; μαύρο χωρίς το στρογγυλό ρολόι και χωρίς τη δυνατότητα να αλλάζει ανάλογα με το θέμα;Ο/H panos- έγραψε:
Έτσι είναι το ρολόι στην 10.Ο/H billphone έγραψε:
Αφού έγινε η ενημέρωση και σε εμάς στην 10.0.1.0 κάναμε δοκιμές σε διάφορα θέματα αλλά ένα θέμα πήγε και κόλλησε στο ρολόι και δεν φεύγει από εκεί με τίποτα. Ούτε με διαγραφή δεδομένων από τις εφαρμογές Ρολόι και Θέματα κουνήθηκε! Και είναι ένα χαζό μαύρο που μου τη δίνει στα νεύρα, ας είναι και της γυναίκας το τηλέφωνο!
Όσα θέματα κι αν έβαλα μετά το μαύρο εκεί!
Μέχρι που σκέφτομαι να κάνω ξανά εγκατάσταση την 10άρα
Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
-
παντως σαν λαος δεν παιζομαστε. δεν μας δινουν την 10 γκρινια /ψαχνουμε λινκ απο δω απο κει να την βαλουμε μονοι μας. μας την δινουν, παλι γκρινια. και πως θα γυρισουμε πισω και το ενα ειναι πιο χοντρο το αλλο πιο λεπτο.
-
Πόσο δίκιο έχεις... -
στης γυναικας το note 5 εχει ασχημο φιλτρο beuaty με την πισω καμερα . στο δικο μου που εβαλα την 10 χειροκινητα δεν εχω τετοιο θεμα. τι να παιζει?
-
Λοιπόν μετά το πέρασμα της 10 όταν ανεβάζω η κατεβάζω τον ήχο από το κουμπί δεν κρατά την αλλαγή της έντασης για να την κρατήσει πρέπει να το κάνω από τις ρυθμίσεις
Το έχει κανείς άλλος?
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εχει πάρει κάποιος από το mygad το note 5 με τα 4/64 ,γιατί βλέπω ότι δεν αναφέρει το global edition ;REDMI NOTE 2, REDMI NOTE 4X,REDMI 5 PLUS, REDMI NOTE 5
-
Λογικά είναι η global version. Στείλε ένα μήνυμα και ρώτησε αν έχει το κόκκινο σήμα global version στο πλάι στη συσκευασία.
-
Ο/H bandit έγραψε:
Λοιπόν μετά το πέρασμα της 10 όταν ανεβάζω η κατεβάζω τον ήχο από το κουμπί δεν κρατά την αλλαγή της έντασης για να την κρατήσει πρέπει να το κάνω από τις ρυθμίσεις
Το έχει κανείς άλλος?
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Xiaomi Redmi Note25 -
Ο/H juke έγραψε:
Εχει πάρει κάποιος από το mygad το note 5 με τα 4/64 ,γιατί βλέπω ότι δεν αναφέρει το global edition ;
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk -
Και σε μένα το κουμπί έντασης λειτουργεί κανονικά
-
Ο/H panos- έγραψε:
Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot για να δούμε τι ακριβώς εννοείς;
Μαύρη είναι η εφαρμογή του ξυπνητηριου στην 10, αυτό δεν εννοείς;
Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk
Δεν το είχα προσέξει σε φωτογραφίες πριν την περάσουμε! Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κακάσχημο!
Τώρα γιατί δεν αλλάζει με διάφορα θέματα, θα το ψάξω λίγο ακόμα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0