Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)

• Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)

Υπάρχει μια ρύθμιση κρυμμένη καλά αλλά αρκετά σημαντική.

Ασφάλεια - Κατανάλωση δεδομένων - Περιορισμός χρήσης δεδομένων.
      Πατάμε τις τρεις τελείες επάνω δεξιά και επιλέγουμε "Σύνδεση παρασκηνίου".

Εδώ μπορούμε να ρυθμίσουμε ποιες εφαρμογές θέλουμε να συνδέονται στο internet (να είναι ενεργές δηλαδή) όταν μπαίνουν στο παρασκήνιο. Πολύ σημαντική ρύθμιση η οποία ανεβάζει και τις επιδόσεις της μπαταρίας εφόσον είστε από αυτούς που δεν κλείνουν εφαρμογές.

Οι ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά. Δεν επηρεάζονται από την ρύθμιση αυτή. Εάν δηλαδή κόψετε το παρασκήνιο του messenger, η ειδοποίηση θα έρθει κανονικά απλά το μήνυμα θα έρθει στην εφαρμογή μόλις φέρετε την εφαρμογή στο προσκήνιο. Το push notification δηλαδή δεν σταματάει από το κόψιμο του παρασκηνίου.

Πολλή σημαντική ρύθμιση για ενεργοβόρες και internetοφάγες εφαρμογές...βλέπε Facebook, Instagram, Twitter κλπ.

from my 1+6
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Απενεργοποίησε
      settings->permissions->autostart
      settings->permissions->other permissions->start in background
      Επίσης στις ρυθμίσεις για το battery saver μπορείς να επιλέξεις restrict background activity.
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Καθόλου κρυμμένη δεν είναι. ;)
      settings-> data usage
      Βλέπεις για κάθε εφαρμογή δικαιώματα σε wifi, data και σύνδεση στο παρασκήνιο.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H EvangeliaK έγραψε:

Ο/H pavlidisc έγραψε:

Καθόλου κρυμμένη δεν είναι. ;)
      settings-> data usage
      Βλέπεις για κάθε εφαρμογή δικαιώματα σε wifi, data και σύνδεση στο παρασκήνιο.

Εγώ πάντως δεν βρήκα τις ρυθμίσεις αυτές στο δικό μου...

Redmi Note 5 via Tapatalk
      Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
    • Ο/H topmar έγραψε:

Εγώ πάντως δεν βρήκα τις ρυθμίσεις αυτές στο δικό μου...

Πατάμε τις τρεις τελείες επάνω δεξιά και επιλέγουμε "Σύνδεση παρασκηνίου"
      Μην κοιτάς στις ρυθμίσεις της συσκευής, αλλά στην εφαρμογή "Ασφάλεια" ;)
    • Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)

ΟΚ, ευχαριστώ... Την βρήκα....

Redmi Note 5 via Tapatalk
      Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
    • Ρε παίδες, όταν κάνω "Ασφάλεια-Εκκαθαριση", που ακριβώς πρέπει να πάω για να μην μου σβήνει ΠΑΝΤΑ αυτά που έχω κάνει downloading??
    • Διαφήμιση
    • Ο/H lsdpower78 έγραψε:

Ρε παίδες, όταν κάνω "Ασφάλεια-Εκκαθαριση", που ακριβώς πρέπει να πάω για να μην μου σβήνει ΠΑΝΤΑ αυτά που έχω κάνει downloading??
      πριν του δώσεις εντολή για εκκαθάριση πάτα παρατεταμένα πάνω εκεί που δεν θέλεις να διαγραφεί και επέλεξε αγνόησε η ότι παρόμοια επιλογή σου βγάζει!!!!!!!
      Ηλίας
    • Ο/H em56464 έγραψε:

Ο/H lsdpower78 έγραψε:

Ρε παίδες, όταν κάνω "Ασφάλεια-Εκκαθαριση", που ακριβώς πρέπει να πάω για να μην μου σβήνει ΠΑΝΤΑ αυτά που έχω κάνει downloading??
      πριν του δώσεις εντολή για εκκαθάριση πάτα παρατεταμένα πάνω εκεί που δεν θέλεις να διαγραφεί και επέλεξε αγνόησε η ότι παρόμοια επιλογή σου βγάζει!!!!!!!
      Λοιπόν. Κατεβάζω ένα αρχείο apk από τον browser. Αποθηκεύεται στις "Λήψεις". Από εκεί το κάνω μετακίνηση στην κάρτα μνήμης, σε έναν φάκελο που έχω δημιουργήσει. Όταν λοιπόν πάω "Ασφάλεια-Εκκαθαριση" για να καθαρίσω "σκουπιδακια κτλ" σβήνεται κ από εκεί ρε γμτ... Κάποια λύση;;;
      Images
      • IMG_20181027_112225.jpg

242,36 kB, 1.080×2.160, viewed 118 times
      • IMG_20181027_112211.jpg

170,3 kB, 1.080×2.160, viewed 122 times
    • Ο/H lsdpower78 έγραψε:

Λοιπόν. Κατεβάζω ένα αρχείο apk από τον browser. Αποθηκεύεται στις "Λήψεις". Από εκεί το κάνω μετακίνηση στην κάρτα μνήμης, σε έναν φάκελο που έχω δημιουργήσει. Όταν λοιπόν πάω "Ασφάλεια-Εκκαθαριση" για να καθαρίσω "σκουπιδακια κτλ" σβήνεται κ από εκεί ρε γμτ... Κάποια λύση;;;
      Λύση νο1 να μην κάνεις εκκαθάριση :)
      Λύση νο2 να πας στις ρυθμίσεις της εκκαθάρισης και να δεις αν έχει εξαιρέσεις (σιγά μην πιάνει)
      Λύση νο3 να κάνεις Βαθιά εκκαθάριση για να επιλέγεις εσύ τι να σβήσει από αυτά που "βρήκε"
      Λύση νο4-1 να μην κάνεις εκκαθάριση :)
    • Διαφήμιση
    • Την στοκ εφαρμογή κάμερα του miui που μπορώ να την βρω? Αμα κατεβάσω όλη τη ρομ θα την βρω μέσα στα αρχεία να την περάσω? Εκτός αμα την έχει κάποιος και μπορεί να του την στείλει :)