Ευχαριστώ πολύ τώρα το χαζεύω όποτε βρω τρόπο θα το κάνω και αν έχω απορίες θα ξαναενοχλησω
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Σβήσε αν θέλεις τη παράθεση. Δεν χρειάζεται. Από πάνω έγραψα...
Και ότι θέλεις εδώ είμαστε. -
Να είστε καλά, ασχολούμαι και βγαζω άκρη με τις πληροφορίες σας απλά μετά κάνω κανά 6μηνο περίπου για να ασχοληθώ και μου φαίνονται όλα σαν να τα κάνω πρώτη φορά (φταίει και η ηλικία μου) επίσης ως τώρα τα έχω κάνει μόνο σε mediatek
-
Επανερχομαι λοιπόν για πέρασμα twrp. Κάνοντας την διαδικασία για ξεκλειδωμα του bootloader ενώ κάνω τα βήματα όπως γραφει ο οδηγός (συνδέομαι με το mi λογαριασμό μου- κάνει τα τσεκ για permission) όταν φτάνω στο σημείο να μπω σε κατάσταση fastboot και να συνδεσω το τηλέφωνο και απλά να πατήσω το unlock όση ώρα και να περιμένω δεν διαβάζει το τηλέφωνο μου και δεν μπορώ να πατήσω το κουμπί. Επίσης όταν έχω μπει στις πρόσθετες ρυθμίσεις για προγραμματιστές ενώ τσεκάρω το αποδοχή ξεκλειδώματος Oem μετά πάντα την ξετσεκάρει μόνο του. Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από Gearbest με official global rom.
Ξεχνάω κάτι;; -
-
Αυτόν τον οδηγό ακολουθώ αλλά παρότι έχω κάνει όλα τα βήματα που λέει όταν φθάσω στο σημείο να επανεκκινήσω σε fastboot και να συνδέσω το κινητό δεν προχωράει σαν να μην συνδέω τίποτα.
-
Μπες με τα κουμπιά.
Κάνε reboot και κρατά πατημένα τα power, + -
-
-
και αυτό έχω κάνει απλά μία επιπλέον ερώτηση πρέπει να μείνουμε με απενεργοποιημένη την ψηφιακή υπογραφή ή όχι;
-
Μόλις περάσουν οι οδηγοί μπορείς πια με το tool να την ενεργοποίησεις.
-
Τι πρέπει να είναι τσεκαρισμένο στις επιλογές για προγραμματιστές για να μπορέσει να το διαβάσει σε fastoboot κατάσταση
Επίσης είχα κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader τον Ιούνη παίζει αυτό ρόλο; Αν και περνάει το στάδιο που τσεκάρει τα permision
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0