αν κατεβασω κ βαλω χειροκινητα την 10.0.4.0 θα εχω θεμα με τις αναβαθμισεις μετα? λογικα οχι
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Όχι
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
ευχαριστω την εχω κατεβασει ηδη απλα προβληματιστικα γτ δν εγινε αυτοματα ακομη!!!κανονικα δν επρεπε να την παρουμε ολοι μαζι την αναβαθμιση? αλλοι την εχουν παρει ηδη διαβαζω παραπανω!
-
-
Ακριβώς. Αυτό γίνεται λίγο πολύ σε όλες τις stable όλων των συσκευών. Είναι οι γνωστές nightly ROMs.Ο/H spideman3 έγραψε:
Κάποιες stable τις αποδεσμεύουν δοκιμαστικά σε κάποιους χρήστες και βλέπουν αν είναι απροβληματιστη η rom ή όχι. Δες τι λένε στο νήμα της συσκευής σου στο en.miui.com πρώτα.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω περάσει την Pixel Experience android 9 για την εμπειρία. Αν γυρίσω στην miui 10 με fastboot rom θα έχω πρόβλημα; Έχω anti 4 αν παίζει κάποιο ρόλο
-
Όχι δεν θα πρέπει να έχεις κανένα πρόβλημα.Ο/H ipankas έγραψε:
Έχω περάσει την Pixel Experience android 9 για την εμπειρία. Αν γυρίσω στην miui 10 με fastboot rom θα έχω πρόβλημα; Έχω anti 4 αν παίζει κάποιο ρόλο
-
Από τη δικιά μας να περάσω την άρωμα ή την απλή xtrv;Ο/H BanditGR έγραψε:
Όχι δεν θα πρέπει να έχεις κανένα πρόβλημα.Ο/H ipankas έγραψε:
-
Και οι 2 δουλεύουν, απλά στην aroma έχουν θέματα οι έξτρα εφαρμογές, μπορεί να μην περαστούν και καθόλου. Οπότε ουσιαστικά ότι θες εσύ. Απλά εγώ προτείνω οτιδήποτε extra θες να περάσεις (έστω και root manager) να το κάνεις χειροκίνητα μέσω TWRP.Ο/H ipankas έγραψε:
Από τη δικιά μας να περάσω την άρωμα ή την απλή xtrv;
-
γεια σας
μόλις παρέλαβα από κουριερ το κινητό
είναι η Global Version.. 4/64
από my gad..
χρειαζετε να κάνω τπτ άλλο..??
bootloader κτλ...?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0