Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Περίμενε λίγο γιατί με μπέρδεψες
Το link που μου έδωσες με παει στο mi flash tool. Προσπαθώ να ξεκλειδώσω bootloader αλλά από την επίσημη σελίδα δεν μου το φορτώνει για να το κατεβάσω. Εκτός αμα το βρίσκω σ αυτό που μου έστειλες εσύ και δεν το βλέπω. -
Snapdragon camera για όσα παιδιά ενδιαφέρονται για πειραματισμους..
αρκετά αξιόλογη και με 4κ σωστή λειτουργία στο βίντεο
Σημαντικό είναι ότι η συσκευή μας δεν χρειάζεται root για να δουλέψει το app μιας και η μορφή του είναι σε apk
Phonegyaan shared - Google Drive -
Ο/H Editor έγραψε:
Προσπαθώ να κατεβάσω το mi unlock αλλά μάταια. Δεν μου φορτώνει την σελίδα. Αμα το γκουγκλαρο και το κατέβασω από αλλού υπάρχει πρόβλημα? -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ο/H Editor έγραψε:
Προσπαθώ να κατεβάσω το mi unlock αλλά μάταια. Δεν μου φορτώνει την σελίδα. Αμα το γκουγκλαρο και το κατέβασω από αλλού υπάρχει πρόβλημα?
-
Όχι δεν παίζει ρόλο. Κι εγώ με email συνδέομαι.
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Όχι δεν παίζει ρόλο. Κι εγώ με email συνδέομαι.
-
Καλημέρα σε όλους, είμαι ήδη εδώ και σχεδόν 10 μήνες κάτοχος ενός Redmi Note 4X 3/32 και παρήγγειλα το συγκεκριμένο κινητό του παρόντος νήματος πάλι σε 3/32, ως αναβάθμιση (φρέσκο) κινητού.
Διάβασα λίγο το παρόν νήμα και είδα μερικά ψιλοθεματα..... ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος ήδη κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού, που είχε πριν και το Redmi Note 4X, να μου πει συγκριτικά εάν είναι καλύτερο (αξίζει η "αναβάθμιση";).... Ή που υπερτερεί και που υστερεί το RN5 σε σχέση με το RN4X.
YΓ: Η χρήση του υπάρχοντος Redmi Note 4X ημερησίως, με 1 ώρα κλήσεις και διαρκές σερφαρισμα (με δεδομένα και WiFi), είναι ικανοποιητική, από το πρωί (0700) έως το βράδυ (2200) αντέχει, με 6-7 ώρες οθόνη.Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Έχω και τα δυο κινητά και μπορώ αν σου πω με ασφάλεια ότι αξίζει η αναβάθμιση!
+ Καλύτερος CPU
+ Καλύτερη φωτογραφική μηχανή
+ Πιο γρήγορο δακτυλικό αποτύπωμα
+ Android OREO Out Of The Box
+ Καλύτερη αν όχι ισάξια αυτονομία
+ Καλύτερη οθόνη -
-
-
Πλέον δεν χρειάζεται αίτηση. Κατεβάζεις το Mi unlock tool, βάζεις το Mi Account σου και επιχειρείς ξεκλείδωμα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0