Καλησπέρα παιδιά. Πήρα τα Mi In-ear headphone basic. Υπάρχει καμία ρύθμιση στο κινητό που να μπορώ να απαντώ και να κλείνω μια κλίση από το πλήκτρο των ακουστικών και να μην κάνει σίγαση μικροφώνου, όπως κάνει τώρα;
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Για δοκίμασε παρατεταμένο πάτημα στο κουμπί. Τουλάχιστον, σε κάποιο hands free που έχω εγώ, έτσι λειτουργεί, με σύντομο πάτημα σίγαση του μικροφώνου και με παρατεταμένο πάτημα, τερματίζει την κλήση.
-
-
Ο/H STOLIS έγραψε:
Για δοκίμασε παρατεταμένο πάτημα στο κουμπί. Τουλάχιστον, σε κάποιο hands free που έχω εγώ, έτσι λειτουργεί, με σύντομο πάτημα σίγαση του μικροφώνου και με παρατεταμένο πάτημα, τερματίζει την κλήση.
-
Υπάρχει κάποια ρύθμιση αυξημένου sensitivity της οθόνης για να μπορείς να την χρησιμοποιήσεις ενώ φοράς γάντια; Κάτι σαν το glove mode που υπάρχει σε άλλα κινητά.
-
Δεν το έχω δει σε κάποιο Xiaomi, από αυτά που έχω.
-
-
-
-
παντως τα 3/32νομιζω εχουν ολα θεμα με την καμερα. και νομιζω ειναι θεμα αναζητησης του αποθηκευτικου χωρου. μολις ριχνω καινουρια ρομ στρωνει για καμια βδομαδα και μετα τα ιδια . 5 δευτερολεπτα να ανοιξει. και βιντεο μπορει να πιασει μετα απο δεκα δευτερολεπτα.
το ιδιο και στο δικο μου και στης συζηγου. το 64αρι του ξαδερφου μου κανενα θεμα -
Καλησπέρα έχει παρατηρήσει κάνεις άλλος ότι όταν προσπαθείς να κάνεις ηχογράφηση κλήσης δεν δουλεύει?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0