Αν δεν έλυσες ακόμα το πρόβλημα και τραβάς φωτογραφίες με gcam δοκίμασε να αλλάξεις τη ρύθμιση του hdrΟ/H karlosamos έγραψε:
Βοηθήστε τον συνάνθρωπο σας. Γιατί μου το κάνει αυτό 6 μηνών κινητό; Δυσκολεύεται να κάνει ανάκτηση φωτό και βίντεο από την μνήμη του τηλεφώνου. Έχει πρόβλημα το κινητό σε θέμα hardware?Ο/H karlosamos έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να διορθώσω στην συλλογή φωτογραφίες, που ένω είναι τραβηγμένες σωστά, εδώ και δύο ημέρες μου τις δείχνει γκριζαρισμενες;
Επισυνάπτω και ένα δείγμα.
Μου το έκανες και παλιότερα αλλά μετά κάτι έκανα και έστρωσε αλλά δεν θυμάμαι τι;
Παρατηρώ ότι σαν να δυσκολεύεται το κινητό να ανακτήσει τις φωτό εμφανίζοντας κάτω δεξιά ένα ρολογακι που φορτώνει τις φωτό.
Καμιά ιδέα;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Χαίρεται.
Μήπως γνωρίζει κανείς expert πως γίνεται να εμφανίζεται όποτε του καπνίσει το εικονίδιο του ακουστικού στην γραμμή ειδοποιήσεων?
Άρχισε να το κάνει μετά την τελευταία ROM.
Αν ναι πως το βάζουμε/βγάζουμε?
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μπορεί ναι είναι χαζό αυτό που θα σου πω,όμως μήπως υπάρχει σύνδεση με κάποιο bluetooth? Βλέπω ανοικτό το bt.. Μήπως κάποιο στον χώρο είναι ανοικτό και κάνει ζεύξη? Ποια έκδοση έχεις?
-
Δεν είναι εικονίδιο ακουστικού αλλά καρδιάς με παλμό από καρδιογράφο Κάποια εφαρμογή σχετική που έχεις μετά την αναβάθμιση της συσκευής σου πήρε δικαίωματα που δεν τα είχε. Μπορείς να το διορθώσεις εύκολα μέσα από την Διαχείριση εφαρμογών. Εκεί βρές την εφαρμογή και στις ειδοποίησεις απενεργοποίηση το Σήμα ειδοποιήσεων.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@Talliron. Φυσικά μιλάω για ανοιχτό ακουστικό Bluetooth.
Απλά μέχρι τώρα δεν το είχα και ξαφνικά εμφανίζεται και χάνεται κατά το δοκούν?
Έχω την 10.2.1.0
@maikmaik. Μιλαω για το εικονίδιο που είναι αμέσως μετά το εικονίδιο του Bluetooth.
Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Να υποθέσω plantronics; Αυτό είναι το εικονίδιο στάθμης μπαταρίας του ακουστικού και εμφανίζεται όταν συνδεθεί το ακουστικόΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Έχεις δίκιο απλά ρωτάω πως και πότε εμφανιζεται, γιατί αυτό συμβαίνει τελευταία.
-
Ο/H das_krimi έγραψε:
Αν επιλέξεις να αποθηκεύονται στο google photos, είτε απευθείας ο φάκελος της κάμερας είτε οποιοσδήποτε άλλος φάκελος τότε εάν σβήσεις την φωτό από το google σβήνει και από την μνήμη του κινητού...εάν σβήσεις την φωτό από την μνήμη τότε αυτή παραμένει στο google... Εφόσον παραμείνει στο cloud μπορείς σε ύστερο χρόνο να την ξαννκανεις download στην συσκευή και να την βλέπεις χωρίς σύνδεση σε δίκτυο....
Το mi cloud πέρα από ρυθμίσεις και ηχογραφήσεις δεν το χρησιμοποιώ.
Πώς το ρυθμίζω γνωρίζεις; Σε ευχαριστώ
Καλημέρα.. Χρειάζεται να κάνεις συγχρονισμό με έναν λογαριασμό σου στο Google... Ανοίγεις το Google photos πατάς επάνω αριστερά τις 3 παύλες και προσθέτεις τον λογαριασμό σου... Ο συγχρονισμός θα γίνεται με χρήση WiFi οπότε δεν θα επηρεάζονται τα δεδομένα σου.. Όταν θα σβήνεις κάποια από το κινητό σου θα μπορείς να την βλέπεις στο Google photos, εκτός και αν την σβήσεις και από εκεί... Ο χώρος είναι 15giga, λίγος, αλλά θα μπορείς να τις βλέπεις και να τις επεξεργάζεσαι και από τον υπολογιστή σου... Αυτά..
-
Ο χώρος για τις photos κ τα βίντεο, στην προεπιλεγμενη πχιοτητα (υψηλή), είναι ...απεριΟΡΙΣΤΟs!!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0