Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)

• Μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή και αφού βεβαιωθούμε ότι έχει απενεργοποιηθεί ο έλεγχος ψηφιακής υπογραφής και έχουν μπει τα Windows σε τρόπο λειτουργίας ελέγχου (Test Mode) πως το ελέγχω αυτό ? τρέχουμε ξανά το αρχείο xdi_1.x.x.exe.

Αν εμφανιστεί το παρακάτω παράθυρο θα πρέπει να επιλέξουμε "Install This Driver Software Anyway" δεν εμφανίστηκε ποτέ

Android Composite ADB Interface και MTP USB Device (MTK & Qualcomm)

Συνδέουμε το κινητό με τον υπολογιστή και αμέσως ξεκινάει η αναγνώριση του υλικού από το λειτουργικό σύστημα.

Στις επιλογές σύνδεσης που μας βγάζει το κινητό μετά τη σύνδεσή του με τον υπολογιστή, αλλάζουμε την επιλογή από “Μόνο φόρτιση” σε “Μεταφορά Αρχείων (MTP)”.

Ανοίγουμε την διαχείριση συσκευών και παρατηρούμε ότι η συσκευή μας έχει αναγνωριστεί (hopefully) ως Android Phone - > Android Composite ADB Interface και ως Portable Devices (Φορητές Συσκευές) - > Device name (όπου device name το όνομα του κινητού μας αναγνωρισμένο ως συσκευή MTP π.χ. Redmi Note 3, Redmi Pro κ.ο.κ.).
      εχω κολλήσει εδώ, δεν την αναγνωρίζει πουθενά, κάτι λάθος έκανα

Υπάρχει κάποιος στα Γιάννενα να τον πληρώσω και να το κανει ??????
      10/02/2012
      31/07/2015 Ημερομηνίες που άλλαξαν την ζωή μου....τα θαυματάκια μου.... <3 <3 <3
    • Όταν έχεις απενεργοποιημενο τον έλεγχο ψηφιακής υπογραφής γράφει κάτω δεξιά στο desktop: test mode.
      Κάνεις το 1, reboot καιετα κάνεις το 3.
      Reboot και συνδέεις το τηλέφωνο για να αναγνωριστεί...
    • Ο/H amavroudis έγραψε:

Όταν έχεις απενεργοποιημενο τον έλεγχο ψηφιακής υπογραφής γράφει κάτω δεξιά στο desktop: test mode.
      Μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή και αφού βεβαιωθούμε ότι έχει απενεργοποιηθεί ο έλεγχος ψηφιακής υπογραφής και έχουν μπει τα Windows σε τρόπο λειτουργίας ελέγχου (Test Mode) δεν μπαίνει ποτέ όμως, το έχω κάνει 3 φορές τουλάχιστον . μετά την επανεκκίνηση δεν μπαίνει σε test mode
      10/02/2012
      31/07/2015 Ημερομηνίες που άλλαξαν την ζωή μου....τα θαυματάκια μου.... <3 <3 <3
    • Διαφήμιση
    • Ο/H thanfun έγραψε:

ενταξει μπορει και να μην γραψει test mode ή μαλλον λειτουργια δοκιμης
      συνεχισε παρακατω
      εχω κάνει άπειρες φορές το βήμα αυτό και δεν αναγνωρίζει την συσκευή
      10/02/2012
    • Δεν βγάζει το όνομα της δηλαδή όταν ανοίξεις "ο υπολογιστής μου"?
      Είναι θέμα drivers, ψάξε στο google με το όνομα του κινητού για drivers, πχ από mi.com

Μια άλλη λύση είναι να βάλεις το mi pc suite, το οποίο βάζει μαζί και drivers
    • Ο/H thanfun έγραψε:

Δεν βγάζει το όνομα της δηλαδή όταν ανοίξεις "ο υπολογιστής μου"?
      Είναι θέμα drivers, ψάξε στο google με το όνομα του κινητού για drivers, πχ από mi.com

Μια άλλη λύση είναι να βάλεις το mi pc suite, το οποίο βάζει μαζί και drivers
      ωραία την εχει αναγνωρίσει , τώρα συνεχίζω εδώ ????? Android Bootloader Interface (MTK & Qualcomm)

Για να ελέγξουμε αν έχει εγκατασταθεί σωστά το παραπάνω πρόγραμμα οδήγησης, θα πρέπει να βάλουμε το κινητό μας σε τρόπο λειτουργίας fastboot.

Ανοίγουμε παράθυρο εντολών (CMD) ως διαχειριστές και πληκτρολογούμε την παρακάτω εντολή:

adb reboot bootloader

και πατάμε enter

Αν κατά την παραπάνω εντολή δεν αποκριθεί το κινητό και μας βγάλει μήνυμα το παράθυρο εντολών (Allow USB Debuging?) θα πρέπει να δούμε την οθόνη του κινητού και στο μήνυμα που έχει βγάλει να επιλέξουμε Always allow from this computer (Να επιτρέπεται πάντα από αυτόν τον υπολογιστή) και OK.
      10/02/2012
    • Διαφήμιση
    • Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)

Μπες στο bios του laptop και κοίτα το boot secure, αν είναι enable καντό disable γιατί αν είναι ενεργοποιημένο δεν αφήνει το pc να κάνει απενεργοποιηση ψηφιακών υπογραφών

Redmi n3 pro
      Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης

• Ο/H amavroudis έγραψε:

Όταν έχεις απενεργοποιημενο τον έλεγχο ψηφιακής υπογραφής γράφει κάτω δεξιά στο desktop: test mode.
      έχει αναγνωριστεί, είμαι πριν απο αυτό Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (Qualcomm Only)
      Το παραπάνω πρόγραμμα οδήγησης χρειάζεται για να μπορούμε να φλασάρουμε Fastboot Rom σε τρόπο λειτουργίας EDL, με το MiFlash Tool σε Xiaomi κινητά με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon και κλειδωμένο bootloader.
      10/02/2012
    • Και επίσης καλύτερα μην γράφεις τόσο μεγάλα ποστ γιατί γεμίζει η σελίδα πολύ, βάλε spoiler ή μαρκαρισε μόνο το κείμενο που θέλεις για παράθεση :D

Ολα θα πάνε καλά και θα σου μείνει και η εμπειρία - γνώση ;)
    • κλειδωμένος η όχι ????
      Images
      • IMG_20190129_221753.jpg

2,24 MB, 3.456×4.608, viewed 97 times
      10/02/2012
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Dimitra Kgianni έγραψε:

Ο/H amavroudis έγραψε:

έχει αναγνωριστεί, είμαι πριν απο αυτό Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (Qualcomm Only)
      Το παραπάνω πρόγραμμα οδήγησης χρειάζεται για να μπορούμε να φλασάρουμε Fastboot Rom σε τρόπο λειτουργίας EDL, με το MiFlash Tool σε Xiaomi κινητά με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon και κλειδωμένο bootloader.
      Άσε τα edl mode και τις επικίνδυνες ακροβασίες , ειδικά στο whyred.
      Φιλική συμβουλή , πρώτο μέλημα αφού είσαι με official China rom, ξεκλείδωμα bootloader , μετά περνάς global rom ή xtrv αφού μελετήσεις καλά τι είναι arb και anti level μην γίνει καμία στραβή.
      ΥΓ έχεις κλειδωμένο bootloader.