Μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή και αφού βεβαιωθούμε ότι έχει απενεργοποιηθεί ο έλεγχος ψηφιακής υπογραφής και έχουν μπει τα Windows σε τρόπο λειτουργίας ελέγχου (Test Mode) πως το ελέγχω αυτό ? τρέχουμε ξανά το αρχείο xdi_1.x.x.exe.
Αν εμφανιστεί το παρακάτω παράθυρο θα πρέπει να επιλέξουμε "Install This Driver Software Anyway" δεν εμφανίστηκε ποτέ
Android Composite ADB Interface και MTP USB Device (MTK & Qualcomm)
Συνδέουμε το κινητό με τον υπολογιστή και αμέσως ξεκινάει η αναγνώριση του υλικού από το λειτουργικό σύστημα.
Στις επιλογές σύνδεσης που μας βγάζει το κινητό μετά τη σύνδεσή του με τον υπολογιστή, αλλάζουμε την επιλογή από “Μόνο φόρτιση” σε “Μεταφορά Αρχείων (MTP)”.
Ανοίγουμε την διαχείριση συσκευών και παρατηρούμε ότι η συσκευή μας έχει αναγνωριστεί (hopefully) ως Android Phone - > Android Composite ADB Interface και ως Portable Devices (Φορητές Συσκευές) - > Device name (όπου device name το όνομα του κινητού μας αναγνωρισμένο ως συσκευή MTP π.χ. Redmi Note 3, Redmi Pro κ.ο.κ.).
εχω κολλήσει εδώ, δεν την αναγνωρίζει πουθενά, κάτι λάθος έκανα
Υπάρχει κάποιος στα Γιάννενα να τον πληρώσω και να το κανει ??????
Αν εμφανιστεί το παρακάτω παράθυρο θα πρέπει να επιλέξουμε "Install This Driver Software Anyway" δεν εμφανίστηκε ποτέ
Android Composite ADB Interface και MTP USB Device (MTK & Qualcomm)
Συνδέουμε το κινητό με τον υπολογιστή και αμέσως ξεκινάει η αναγνώριση του υλικού από το λειτουργικό σύστημα.
Στις επιλογές σύνδεσης που μας βγάζει το κινητό μετά τη σύνδεσή του με τον υπολογιστή, αλλάζουμε την επιλογή από “Μόνο φόρτιση” σε “Μεταφορά Αρχείων (MTP)”.
Ανοίγουμε την διαχείριση συσκευών και παρατηρούμε ότι η συσκευή μας έχει αναγνωριστεί (hopefully) ως Android Phone - > Android Composite ADB Interface και ως Portable Devices (Φορητές Συσκευές) - > Device name (όπου device name το όνομα του κινητού μας αναγνωρισμένο ως συσκευή MTP π.χ. Redmi Note 3, Redmi Pro κ.ο.κ.).
εχω κολλήσει εδώ, δεν την αναγνωρίζει πουθενά, κάτι λάθος έκανα
Υπάρχει κάποιος στα Γιάννενα να τον πληρώσω και να το κανει ??????
10/02/2012
31/07/2015 Ημερομηνίες που άλλαξαν την ζωή μου....τα θαυματάκια μου....

31/07/2015 Ημερομηνίες που άλλαξαν την ζωή μου....τα θαυματάκια μου....