Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Εάν περάσεις τα patches του @UserXP για τη συσκευή μας τότε θα μπορείς να εμφανίσεις τα ονόματα των παρόχων στη γραμμή κατάστασης μαζί με άλλα πολλά καλούδια.Ο/H zisos έγραψε:
Πως μπορώ να εμφανίσω τα ονόματα των παρόχων στην γραμμή κατάστασης;
-
Συγνωμη Μακη αλλα δεν ξέρω τι μου λες. Αυτό που θέλω είναι να το κάνω μια φορά και να μην ξανα ασχοληθώ . Να μην έχω θέματα με το κινητόΟ/H makis1024 έγραψε:
10/02/2012
31/07/2015 Ημερομηνίες που άλλαξαν την ζωή μου....τα θαυματάκια μου....

-
Εννοεί αν θες να πας σε επίσημη ROM (που βασικά αν ήθελες κάτι τέτοιο δεν ήταν και απαραίτητο να ξεκλειδώσεις bootloader) ή αν επιθυμείς να εγκαταστήσεις την ελληνική XTRV ROM από την κοινότητα εδώ. Στην πρώτη περίπτωση πραγματικά δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια διαδικασία, μιας και οι ενημερώσεις για το λογισμικό θα σου έρχονται μέσω OTA updates από την εφαρμογή της Αναβάθμισης. Στην δεύτερη περίπτωση θα πρέπει να ακολουθήσεις τον οδηγό Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred). Θα πρέπει όμως να γνωρίζεις ότι αν επιλέξεις να πας σε developer XTRV ROM αυτή ενημερώνεται αρκετά συχνά (βασικά κάθε Παρασκευή) και έχει πάντα τα τελευταία "καλούδια" από τη μαμά Xiaomi. Αν πάλι πας σε Stable XTRV ROM αυτή είναι λιγάκι...πίσω από άποψη δυνατοτήτων, αλλά υποθετικά είναι πιο "σταθερή" (σε αυτό χωράει πολύ συζήτηση). Επειδή απ' ότι κατάλαβα δεν θες να ασχολείσαι με βάλε ROM κάθε εβδομάδα (όχι βέβαια ότι σε αναγκάζει κανένας σώνει και καλά να βάλεις την όποια ενημέρωση βγαίνει), οπότε εγώ θα πρότεινα να παραμείνεις στην επίσημη Stable και αναλόγως του πως θα πηγαίνει η συσκευή, το βλέπουμε για κάτι πιο σύνθετο. Βεβαίως η τελική απόφαση είναι πάντα δική σου.Ο/H Dimitra Kgianni έγραψε:
Συγνωμη Μακη αλλα δεν ξέρω τι μου λες. Αυτό που θέλω είναι να το κάνω μια φορά και να μην ξανα ασχοληθώ . Να μην έχω θέματα με το κινητό
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Εννοεί αν θες να πας σε επίσημη ROM (που βασικά αν ήθελες κάτι τέτοιο δεν ήταν και απαραίτητο να ξεκλειδώσεις bootloader)Ο/H Dimitra Kgianni έγραψε:
Η επίσημη rom που λες, έχει ελληνικά ή είναι κινέζικα;;
10/02/2012

-
Ευχαριστώ @BanditGR ακριβώς αυτό.
Αλλά το βασικό όλων γιατί θα μπορούσε και εύλογα να αναρωτηθεί γιατί την βάλαμε να μπει στην διαδικασία του ξεκλειδώματος.
Επειδή εάν πάει κάτι στραβά να φλασάρει άμεσα σε fastboot mode , μια fastboot rom με anti level 4 και mi flash και να επαναφέρει άμεσα την συσκευή της. -
Η επίσημη Global Stable έχει ελληνικά κανονικά. Εσύ είσαι με αγγλοκινέζικη τώρα ?
Edit: Πολύ σωστά Μάκη. Με ξεκλείδωτο bootloader έχεις επιλογές σε περίπτωση της...κακιάς της ώρας. -
@makis1024 βασικά αυτό αναρωτιόμουν
10/02/2012

-
-
Συλλογή από patches για XTRV 9.1.24 (και stable 10.2.1.0)Ο/H kostas_thess έγραψε:
Εάν περάσεις τα patches του @UserXP για τη συσκευή μας τότε θα μπορείς να εμφανίσεις τα ονόματα των παρόχων στη γραμμή κατάστασης μαζί με άλλα πολλά καλούδια.Ο/H zisos έγραψε:
Πως μπορώ να εμφανίσω τα ονόματα των παρόχων στην γραμμή κατάστασης;
Προϋποθέτει βέβαια ξεκλειδωτο bootloader και πέρασμα custom rom. Με τι rom είσαι @zisos; Για ανέβασε ένα screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε. -
China Version είναι , άρα ξεκλείδωμα και πέρασμα Global Stable.Ο/H Dimitra Kgianni έγραψε:
@BanditGR έχω αυτήν
Περνάς driver για snapdragon
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Μετά περνάς με mi flash με τον κάτωθι οδηγό
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Την fastboot rom
Download Custom ROMs for Redmi Note 5/Pro (whyred) - Xiaomi Firmware
Προσοχή στο mi flash επιλέγεις χαμηλά το clean all όχι το clean all and lock , σημαντικό αυτό... -
Έτσι, μέσω fastboot. Και όλα θα φτιάξουν. Βέβαια θα πάει για factory reset οπότε παίρνουμε από τη συσκευή φωτογραφίες, ήχους και ότι άλλο θέλουμε να "σώσουμε".Ο/H makis1024 έγραψε:
China Version είναι , άρα ξεκλείδωμα και πέρασμα Global Stable.Ο/H Dimitra Kgianni έγραψε:
@BanditGR έχω αυτήν
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0