ναι τελικά άνοιξε μόνο του...για κάποιο λόγο είχε κολλήσει εκεί για πάνω από 40 λεπτά...Ο/H NasDriver έγραψε:
Καλημέρα, άνοιξε τελικά ? Όλα ΟΚ ?Ο/H Chainsawcharlie έγραψε:
καποιος ξερει τι να κανω?? εχω κολλησει εδω και πολυ ωρα
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
καλημερα,
εχω την official global stable 10.2.1.0 με unlocked bootloader, arb 4, twrp και magisk εγκατεστημενα....
μαλλον δεν υπαρχει προβλημα αλλα για σιγουρια ρωταω, μπορω λοιπον να δοκιμασω χωρις προβληματα arb κτλ την xiaomi-miui-hellas-8.1_whyred_XTRV_Stable_V10.2.1.0 ?
ετχαριστω
υγ
επισης την Masik X 2.4 Whyred, μηπως μπορω να την δοκιμασω ?
edit
οκ για την Masik βρηκα στο xda οτι ειναι free arb.
edit 2
ok, διαβασα εδω στο φορουμ οτι και απο την xtrv εχουν αφαιρεθει τα αρχεια που αφορουν στο arb
σωστά ? -
Καλημέρα σας,
Σε 26 ώρες τελειώνει το 15μερο αναμονής για το ξεκλείδωμα του bootloader και θα ήθελα να κάνω μια σύνοψη:
Το τηλέφωνο είναι η κινέζικη έκδοση (MEE7S) και ήρθε με ξεκλείδωτο bootloader και "μαϊμού" rom.
Με το mi flash tool περάστηκε η china 9.5.16.0 stable και μετά με εντολές adb κλειδώθηκε ο bootloader.
Στην συνέχεια έγινε αίτηση για επίσημο ξεκλείδωμα του bootloader.
Το επόμενο βήμα:
Πέρασμα Aroma rom βάση αυτού του οδηγού Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Υ.Γ. Συνοπτικά ποια τα +/- μεταξύ Dev και Stable; -
Ο/H thanfun έγραψε:
σωστά ?
(οπως εχω ξαναπει με φοβιζει λιγο το πειραγμα σε αυτο το τηλεφωνο) -
-
Ο/H thanfun έγραψε:
Ο/H thanfun έγραψε:
σωστά ?
-
Ο/H thanfun έγραψε:
καλημερα,
εχω την official global stable 10.2.1.0 με unlocked bootloader, arb 4, twrp και magisk εγκατεστημενα....
μαλλον δεν υπαρχει προβλημα αλλα για σιγουρια ρωταω, μπορω λοιπον να δοκιμασω χωρις προβληματα arb κτλ την xiaomi-miui-hellas-8.1_whyred_XTRV_Stable_V10.2.1.0 ?
ετχαριστω
υγ
επισης μετα δοκιμασα την xiaomi-miui-hellas-8.1_whyred_XTRV_Stable_V10.2.1.0 η οποια μπηκε διχως προβληματα και ξεκινησε αμεσως με wipe cache/dalvik,data...εκανα μια συντομη δοκιμη και μια χαρα μου φανηκε και γρηγορη και συμπαγής, αλλα παρατηρησα οτι δεν εχει παντου ελληνικα (πχ στον βοηθο) ... θα την ξαναδοκιμασω εκτενεστερα αργοτερα...
για να επανελθω και τις 2 φορες εκανα επαναφορα μεσω twrp ολα τα partitions που ειχα κρατησει αλλα νομιζω αρκουσε να κανω τα system, data, boot, vendor partitions
ερωτηση το vendor partition τι ακριβως κανει? και φλασαρεται καθε φορα που φλασαρω rom και θελει επαναφορα?
ευχαριστω -
Ο/H thanfun έγραψε:
τελικα δοκιμασα την Masik X 2.4 Whyred αλλα κολλησε στον aroma installer και και τα παρατησα και πηγα πισω μεσω twrpεπισης μετα δοκιμασα την xiaomi-miui-hellas-8.1_whyred_XTRV_Stable_V10.2.1.0 η οποια μπηκε διχως προβληματα και ξεκινησε αμεσως με wipe cache/dalvik,data...εκανα μια συντομη δοκιμη και μια χαρα μου φανηκε και γρηγορη και συμπαγής, αλλα παρατηρησα οτι δεν εχει παντου ελληνικα (πχ στον βοηθο) ... θα την ξαναδοκιμασω εκτενεστερα αργοτερα...
για να επανελθω και τις 2 φορες εκανα επαναφορα μεσω twrp ολα τα partitions που ειχα κρατησει αλλα νομιζω αρκουσε να κανω τα system, data, boot, vendor partitions
ερωτηση το vendor partition τι ακριβως κανει? και φλασαρεται καθε φορα που φλασαρω rom και θελει επαναφορα?
ευχαριστω
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H kostas_thess έγραψε:
Ο/H zisos έγραψε:
Πως μπορώ να εμφανίσω τα ονόματα των παρόχων στην γραμμή κατάστασης;
Προϋποθέτει βέβαια ξεκλειδωτο bootloader και πέρασμα custom rom. Με τι rom είσαι @zisos; Για ανέβασε ένα screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε.
. Έχω άλλη μια απορία, όσων αφορά τις γραμματοσειρές, έχει κάποιος να προτείνει κάποια σε bolt η οποία να υποστηρίζει πλήρως τους Ελληνικούς χαρακτήρες. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας!!!
-
Ο/H thanfun έγραψε:
Ο/H thanfun έγραψε:
καλημερα,
ετχαριστω
υγ
ευχαριστω
-
Ο/H Dimitra Kgianni έγραψε:
oxi.entaxei.Nai to dokimasa tipota ,mou evgaze pali to idio 720 wres.sorry giata greeklish alla grafw apo to kainourgio kinito.
-
Ο/H Chainsawcharlie έγραψε:
η masik 2.4 δεν περνάει με την aroma...θέλει το κλασσικό twrp...την έχω εδώ και 4 μέρες...πάει πάρα πολύ καλά...και με πάρα πολλά features...
εγω ναι εχω το twrp 3.3.2.3 tools απο εδω TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
τι λες λοιπον να συνεβη? ισως ηταν τυχαιο?
δεν προσπαθησα 2η φορα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0