Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
μια βοηθεια παρακαλω
..................
α οκ, βρηκα τι εφταιγε απο την αρχη ηταν λαθος μου, το βρηκα -
Μήπως εννοείς τον MagiskManager ?
Εκεί είδα ότι έχει modules
ΥΓ. Ξέρει κανείς πως μπορώ να βγάλω αυτό το popup 'Welcome to Vodafone' κάθε φορά που κάνω boot την συσκευή ? -
ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα οχι φιλε μου απλα εκανα λαθος και δοκιμαζα να εγκαταστησω μεσω magisk ενα απλο zip αρχειο που προοριζεται για twrp και φυσικα δεν γινοταν.....
(μαλλον τα χω παιξει απο τις πολλες δοκιμες ) -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Μην ανοίξεις άλλο mi account , όταν έρθει η ώρα αφαίρεσε το mi account από το Nikel και όλα καλά.
Περιμένω 360 ώρες τώρα. Για να δούμε...
Είπα μήπως μείνω με την Global version που ήρθε το κινητό, αλλά η XTRV μου αρέσει περισσότερο!
Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.
Edit: Η τελευταία XTRV ΑΡΩΜΑ είναι η 5Α ή η 5Pro; Γιατί σκέτο 5 δεν βλέπω. -
Παιδιά με gcam τι παίζει;ποια από όλες τραβάει καλύτερα;έχω χαθεί λίγο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H geortzan έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
Μην ανοίξεις άλλο mi account , όταν έρθει η ώρα αφαίρεσε το mi account από το Nikel και όλα καλά.
Περιμένω 360 ώρες τώρα. Για να δούμε...
Είπα μήπως μείνω με την Global version που ήρθε το κινητό, αλλά η XTRV μου αρέσει περισσότερο!
Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.
Edit: Η τελευταία XTRV ΑΡΩΜΑ είναι η 5Α ή η 5Pro; Γιατί σκέτο 5 δεν βλέπω.
Το 5Α είναι άλλο κινητό...
Όταν περάσουν οι 360 ώρες και ξεκλειδώσεις , τότε θα δούμε ποιά xtrv θα περάσεις. Έως τότε θα έχουν βγει και άλλες xtrv dev , μπορεί όμως και άλλη xtrv stable. -
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
Παιδιά με gcam τι παίζει;ποια από όλες τραβάει καλύτερα;έχω χαθεί λίγο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Google Camera Port: BSG apks
αλλα και απο αλλα sites να ξερεις οτι στις νεοτερες εκδοσεις (αν δεν κανω λαθος απο v6 και πανω) δεν παιζει η μπροστινη καμερα
τωρα το ποια βγαζει καλυτερα ισως ειναι και λιγο σχετικο και δυσκολο να πεις, ας πει καποιος ειδικοτερος στις φωτογραφιες...
εγω παντως με καποιες τροποποιησεις στην miui stock camera νομιζω εχω πολυ καλες και εφάμιλλες φωτογραφίες -
-
Δε μπορώ να καταλάβω.το θέμα πλέον είναι στη σελφι.στην αρχή μου δούλευε άψογα μια 5ρα έκδοση gcam (#beststable στο telegram) αλλά μετά από ένα f.reset που την ξαναεβαλα δε παίζει.πολυ κουλό.υπαρχει περίπτωση να παίζει τόσο ρόλο με ποιο zipακι έχεις ξεκλειδώσει το camera2api? γιατί είναι 2-3 απ'οτι θυμάμαι.εγω εχω μεσω magisk το
C2API_enabler_v1500.zip
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@Kostas_kanal Μη το κάνεις με zip. Κάνε το μόνος σου προσθέτοντας μια γραμμή στο build.prop, αυτήν:
persist.camera.HAL3.enabled=1 -
Εγώ χρησιμοποιώ από gcam την
GCam-5.1.018-Pixel2Mod-Arnova8G2-V8.3b1
Και για νυχτερινές με Night Sight mode την
MGC_6.1.021_MI8_V2a+
ή
NoHex_MGC_6.1.021_MI8_V2a
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0