Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Καλησπερα, με bootloader unlock χανουμε ολα τα data; Επισης δαχτυλικο για 3rd party apps δουλευει; Χανουμε κατι αν το κανουμε. Με ενδιαφερει για το camera 2 api. Ευχαριστω.
-
Ναι εσχάτως γίνεται επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων όταν γίνει unlock ο bootloader οπότε χάνεις τα δεδομένα.
Σε ποια εφαρμογή σε ενδιαφέρει το δακτυλικό; -
-
Οι τιμές χώμα στα Σκρουτζομάγαζα θέλουν να ξεστοκάρουν και ρίχνουν τις τιμές στα 215.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
νομιζω οτι οι τιμες παντα τετοια πορεια εχουν στα σκρουτζομαγαζα.166(τυχαιο?) ωρες ακομη αναμονης.γενικα ειναι σπασ@r#δ&ς οι κινεζοι φιλοι(?) μας.
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ναι εσχάτως γίνεται επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων όταν γίνει unlock ο bootloader οπότε χάνεις τα δεδομένα.
Σε ποια εφαρμογή σε ενδιαφέρει το δακτυλικό;
-
Ο/H fou έγραψε:
Σιγουρα σε 1password βολευει πολυ με δαχτυλικο και την χρειαζομαι συνεχεια...
αν δουλεύει έτσι κι αλλιώς με root η εφαρμογή τότε δεν θα έχεις θέμα
αν κοιτάει root ή safetynet τότε έχεις θέμα -
Σήμερα το πρωί εμφανίστηκε και στο note 5 ένα πρόβλημα που είχα και στο Note 3 στον 1,5 χρόνο που το έχω. Έχω και στα δυο sim slots κάρτες της Wind Free 2 Go. Ξαφνικά και χωρίς λόγο χάνει την δεύτερη κάρτα. Μετα θέλει ή επανεκκίνηση ή βγάλε - βάλε το sim tray. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με της κάρτες της wind. Ξέρει κανένας τίποτα; Να πάω λογικά να ζητήσω αντικατασταση των καρτών; Έχω δοκιμάσει με Cosmote και δεν το κάνει καθόλου, και επίσης το είχα (το Note 3) αρκετάο καιρό με μια sim και την έχανε και εκείνη αλλά πολύ ποιο αραιά.
-
Ο/H fou έγραψε:
Σημερα το πρωι εμφανιστηκε και στο note 5 ενα προβλημα που ειχα και στο Note 3 στον 1,5 χρονο που το εχω. Εχω και στα δυο sim slots καρτες της Wind Free 2 Go. Ξαφνικα και χωρις λογο ΄χανει την δευτερη καρτα. Μετα θελει ή επανεκινηση ή βγαλε - βαλε το sim tray. Φανταζομαι οτι εχει να κανει με της καρτες της wind. Ξερει κανενας τιποτα; Να παω λογικα να ζητησω αντικατασταση των καρτων; Εχω δοκιμασει με Cosmote και δεν το κανει καθολου, και επισης το ειχα (το Note 3) αρκετιο καιρο με μια sim και την εχανε και εκεινη αλλα πολυ ποιο αραια.Σημερα το πρωι εμφανιστηκε και στο note 5 ενα προβλημα που ειχα και στο Note 3 στον 1,5 χρονο που το εχω. Εχω και στα δυο sim slots καρτες της Wind Free 2 Go. Ξαφνικα και χωρις λογο ΄χανει την δευτερη καρτα. Μετα θελει ή επανεκινηση ή βγαλε - βαλε το sim tray. Φανταζομαι οτι εχει να κανει με της καρτες της wind. Ξερει κανενας τιποτα; Να παω λογικα να ζητησω αντικατασταση των καρτων; Εχω δοκιμασει με Cosmote και δεν το κανει καθολου, και επισης το ειχα (το Note 3) αρκετιο καιρο με μια sim και την εχανε και εκεινη αλλα πολυ ποιο αραια.
Τα Σκρουτζομάγαζα τώρα βρήκαν να ξεστοκάρουν, σε τιμές που παρήγγειλα προ 10 ημερών και ακόμα περιμένω από banggood -
εχει τρελλαθει στις αναβαθμησεις εφαρμογων που αν ειχα ρουτ(αναμονη για bootloader) δεν θα βλεπαν ουτε την σκονη μου.με μια τετοια αναβαθμηση εχασα ολα τα κλειδωμενα αρχεια που ειχα σε μια εφαρμογη (audio manager λεγεται).ακομη προσπαθω να καταλαβω τι μ@λ@κ&α που εχει αυτη η αναμονη.ολοι για το καλο μας σκεφτονται.αφου αγορασα-πληρωσα- την συσκευη ποιος ο λογος να με κρατανε ομηρο.
-
Ο/H stauros2653 έγραψε:
εχει τρελλαθει στις αναβαθμησεις εφαρμογων που αν ειχα ρουτ(αναμονη για bootloader) δεν θα βλεπαν ουτε την σκονη μου.με μια τετοια αναβαθμηση εχασα ολα τα κλειδωμενα αρχεια που ειχα σε μια εφαρμογη (audio manager λεγεται).ακομη προσπαθω να καταλαβω τι μ@λ@κ&α που εχει αυτη η αναμονη.ολοι για το καλο μας σκεφτονται.αφου αγορασα-πληρωσα- την συσκευη ποιος ο λογος να με κρατανε ομηρο.
όταν υπάρχουν ακόμα άτομα που ψωνίζουν όπου βρουν, συσκευή που δεν έχει global rom Και ζητάνε από τον πωλητη "βάλε μου την τάδε γλώσσα, βάλε μου το ένα βάλε μου το άλλο" και μετά έχουμε τα "ααα δεν έχω πάρει αναβάθμιση" ή "εχει μέσα @#$$! εφαρμογές και έχω διαφημίσεις" κ.ο.κ. εεε τότε να κάνεις απλά υπομονή :))
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0